Soniko Merhaba 21 haftalık detaylı ultrasona girdim. Bebeğim olması gerekenden 1 hafta küçük. Doktor adet tarihini düzenlememiz gerekebilir dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Neler yaptınız? Önerileriniz nedir?
gezentianne Soniko Başından beri geç döllenme yaşıyor olabilir misiniz adet döngünğz kaç günde birdi? Benim iki gebeliğimde de 1 hafta geç döllenme doktorum kalp atısını duyup bebeği görünce son adet tarihimi 1 hafta ileri yazdı sisteme.Bazı doktorlar bunu yapmıyoe sonra bebekte 1 hafta gelişim geriliği var sanıyor anneler
turkan403 Soniko gec döllenme olabilir başlarda benmde öyleydi ama sonlara dogru haftasını yakaladı ama önce neler dediler neler kafası büyk haftasına göre gelişimi v. S diye diye kendimi boşuna üzdüm kötü düşünme asla saglıkla gelsin inşallah 33sanıyodum ben ama 37haftalıkmışsz dogum dediler direk🥺😂
Tazegelin12 Soniko İlk oğlumda 9 gun gerı çektiler bi sıkıntı olmuyo doğum tarıhınıde ona göre verıyolar geç döllenmeden kaynaklı büyük ihtimalle
Oksuruksurubu Soniko kefir, kaşar, badem, ceviz, süt bunları tüketerek güzel tombiş bir kızım oldu tavsiye ederim bunlar bebeğe çok kilo aldırıyor
Obirtazeanneee Bizde ikili testte 1 hafta geri çıktı doktorum normal dedi şimdi 16 haftalık olduk düzeldi canım.
Obirtazeanneee Soniko doktorum normal dedi bazen ölçümlerin değişebileceğini söyledi 1 hafta çok normal 2 den sonrasını araştırıyoruz dedi beslenme olarak sürekli muz ceviz ve ev yapımı yoğurt yiyorum etkisi de var tabi canım
gezentianne Soniko Ortalama 27 günde bir adet oluyorum. O zaman geç döllenme ihtimali cok cok düşük..
hilal_gokce06 Soniko bebek 2 3 kontrolde hep 1 hafta geride çıkıyorsa son adet tarihini düzenliyor benimde 24. Haftada 1 hafta geriye attı doktorum bebek her kontrolde 1 hafta geriden geliyordu ama ilk haftalar yoktu böyle bir durum
Minikbebegimm06 Soniko 2 hafta önde 2 hafta geride çıkmasını normal karşılıyorlar endişe edilecek bir şey yok ki son adet tarihini ona göre ayarlarsa siz de ona göre devam edersiniz en fazla
turkan403 Soniko eved dogumdan sonra bir kez gördm tek 5mayıs dedm ilk kontrole gitimde cok düşük degerle ögrenmştim ztn dediler uyumsuz sağlıksız gebelik haziran 2snde leklenmem oldunu söyledm ordan baz alırız o zaman dedi ama ilk haftlar hep böyle sürekli bişeyler dediler 19haftada böbrek genişlemesi var dedişer 30haftada kafası büyük dedi detaylı da en son iyi doktora drnk geldm esas regl tarihini söyle bu cocuk 35haftalık cıkıyo ölcümlerde hicbir sorunu da yok dedi şok oldum
Kevsssim Soniko benim başlarda en az 2 hafta falan geriden geliyordu şimdi 1 hafta geride. Çevremde de hep duydum bunları 1 hafta ileride, geride vs diye. Normal bir durum olduğunu düşünüyorum endişelenecek bir şey yok bence.