Alptunamom Pregnacare plus kullanıyorum balık yağı ve bütün vitaminleri kapsıyır diye. Ekstra Demir ilacını doktorumun yazdığı gynı ferro sanal ekstra D vitamini ve kalsiyum/ ocean d3 k2 Magnezyum: magnimore plus
Selim_Alparslan Alptunamom pregnacare plus ben hamilelik oncesi kullandım asirj yorgunluk ve kemik ağrıması yaptı. Ağrıdan duramiyordum. Sikayet vara girdim ve herkesin böyle sikayetleri vardı. Kiminde çoklu organ yetmezliğine bile sebep olmuş. İçerisinde titanyum oksit kimyasal varmış öyle yazmışlar canım. Bir araştır istersen
Duygu351 Bsracrr regenesis kullanıyorum her içtigimde 15 dk içinde kusuyorum . Berbat bir kokusu var basım dertte
Munisett Balumudum bende gebyfol kullanıyorm ama onun haricinde doktor d vitamini ve demir ilacıda verdi
Alptunamom Selim_Alparslan aa öyle mi bende multivitaminini içince enerjim gidiyordu gebeligin ilk zamanlarıydı herkes erkek bebek annenin enerjisini alır diyordu. Doktorum hormonlardan dolayı oldugunu söyledi. Demir ve kalsiyuma başlayınca multivitamini kesti (pembe olanı) fazla oluyor dedi. Sadece balık yağını içiyorum paketteki sarı olanı