Kevsinak çatı muayenesi olacağım günün gecesinde suyum geldiği için hastaneye erken gitmek zorunda kaldım hiç çatı muayenesi olmadan Doğumun başladığını düşünmek beni sevindirdi belli ki açılma var dedim kendi kendime ama sabah 6 da hastanedeydim öğlen 12 ye kadar çok fazla muayene edildi evet bende baya acı hissettim yalan yok acı esigin dusuk dediler 🤷♀️ Ama normal oluyorsa Benim dediklerimi hiç kaale almayın dedim(eşime, anneme, ebelere ve doktoruma) 12 den sonra yavaş yavaş hem agrilarim arttı hem açılmam başladı şükürler olsun 🤲 15.08 de kucağıma aldım kızımı son yarim saat epidural istesem de yerinde duramıyorsun açılman 7cm oldu ne epidurali diye bir ses beni kendime getirdi yürüyerek Doğumhaneye gidiyoruz kalk denildi şükürler olsun en normalinden doğumumu yaptım iyi ki normal doğurmuşum diyorum çünkü 8 dk durdum dogumhanede ve yürüyerek çıktım kızım kollarımda rahat rahat emzirdim yürüdüm hiç yatmadım sezaryeni sırf elden ayaktan düşerim korkusuyla istemedim. Ne Doğum sancılarını ne çatı muayenesinin acısını hatırlamıyorsun bile o melek kucağında olduğunda 🥰 eğer doktorun mecbur sezaryene alıyoruz demediği müddetçe aklına bile getirme derim.