Tazeanne2016 Herkese merhaba Bursa da hamilelik takibi ve doğum için doktor ve hastane arayışım var sizce en iyileri kimlerdir ?
Burjuvaa Tazeanne2016 Hayat hastanesinde özlem hanımı oneririm kesinlikle işinde çok iyi bir doktor doğumumu o gerçekleştirecek kısmetse
Burjuvaa Tazeanne2016 Evet arkadaşım doğum yapmış onun önerisiyle gittim bende çok nazik bir doktor ve çok ilgili ben yaklaşımını sevdim açıkçası
aylaamomm Burjuvaa bence çok ilgisiz insanı dinlemiyor bile ilgilenmiyor bile otururken ayakkabısını çıkarıyor bilgisayar ekranına bakıyor ben hiç memnun kalmamıştım kendisinden
Tazeanne2016 Burjuvaa henüz 5 haftalık çok miniğiz ☺️☺️sizin ne kadarlık ? Özlem hanımın ismini duymuştum değerlendireceğim tavsiyenizi
aylaamomm Tazeanne2016 ben hiç sevmemiştim çok değişik biri bikaç arkadaşım daha gitti memnun kalmadılar
nfse_ Tazeanne2016 medicana Tuğberk Güçlü her an ulaşabilirsiniz çok ilgili güler yüzlü pozitif ve aynı zaman da çok yakından takip ediyor sizinle ilgili Hiçbirşeyi unutmuyor her riski göz önüne alıp sıkı takip ediyor benim tüm beklentilerimi karşılıyor açıkçası
Burjuvaa aylaamomm ben hiç öyle birşey yaşamadım aksine her gittiğimde aşırı ilgili ve güleryuzlu davranıyor yinede herkesin kendi tercihi tabikide sadece öneri benimkisi:)