Fatmautku Merhaba güzel anneler size bir konuda danışmam lazım doktorum Salı gelecek o zamana kadar sabırlı olamayabilirim genital bölgemin giriş kısmında yuvarlak bir şişlik oluşmuş yanıyor şuan kaşıntı var bu şişlik neden olabilir acaba bu arada 14 haftalığım bu durumu yaşayan varmı şimdiden teşekkürler 🙏
HaticeNur Fatmautku enfeksiyon olabilir canım mantar olabilir bendede şişlik vardı iki yerd e akintim oluyordu agrim oluyordu iltihap var dedi muhtemelen sende de öyledir dr git
Fatmautku HaticeNur öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim canım daha önce hiç olmamıştı böyle korktum açıkçası gebelikten dolayı kaşıntı olduğunu söyledim geçen hafta ovülle krem verdi kullanıyorum fakat şişliği bugün farkettim umarım tez zamanda geçer 😌
Fatmautku Kahramanlar canım ben fitil ve krem kullanıyorum bu arada zaten onu kullandığımdan beri dahada arttı kaşıntı yanma acaba yan etkimi oldu bilemedim
Kahramanlar Sen bir ara doktora sor birde akıntı artıyor kaşıntıda oluyor enfeksiyon falan olabiliyor sık sık gebelerde birde eşin biraz müsade etsin bu aralar yasak koy canım