Mmtomyr Beta hcg değeri 22 çıktı bu değer veya yakını çıkıp değeri yükselen var mı sizce yükselir mi yoksa yine dış gebelik mi Bat bugün bu arada
Maviss718 Mmtomyr Benim 22 ydi değerim şuan kucağımda 3,5 aylık 🥰 İlk değer önemli değil canım düzenli artış önemli. 2 günde %60 veya 2 katına çıkması gerekiyor 😊
Aleyzeee Mmtomyr stres yapma canım benim yükselir Allah nasip ederse 2 güne bir kan ver artışına bak hayırlı olsun ❤️
Minikbebegimm06 Mmtomyr 13 le öğrendim şuan 35 haftalik olduk 🥰 önemli olan kaç çıktığı değil ne kadar artış olduğu en az yüzde 60 artış olursa sağlıklı ilerliyor demektir 2 gün sonra aynı yerde aynı saatlerde kan verin 💐
Htcttk Ben adetime 5 gün varken 27 ile gebeliğimi öğrenmiştim 1 gün sonrasında 100 küsür çıkmıştı şuan da doğumu bekliyorum pazartesi kucağıma alacağım inşallah 🤲🏻 sizinde hayırlı olsun sağ sağlim kucaklayın birbirinizi 🌸
Reyhan07 Benim regl 4 5 gün gecikmeyle 9 ocakta 17.2 çıktı 2 gün sonra 72.6 çıktı 2 ya da 3 gün sonra 300 çıktı ben Şuan beklemedeyim 27 ocağa randevu aldım ortalama 6 ya da 7. Haftada doktor kontrolüne güdeceğim ilk ultrasona
Mmtomyr Reyhan07 sağlıkla kucakla canım inşallah. Bi tane dış gebelik geçirdim değeri az görünce çok streslendim açıkçası
Laleesra Bende bugün verdim 17 benimkide ama önemli olan artış sanırım erken öğrendiğiniz için bize düşük geliyor o da tedirgin ediyor ☺️