elasevgi ya alakası yok benim de oğlum var evet zorlandım ama benimki böbrek kanal genişliği vardı sürekli hastaneye gidiyorduk ultrason kan verme idrar verme o yüzden mesela yoruldum bir de bebek arabası adi bir şeydi sürekli yolda beni sıkıntıya sokuyordu çünkü otobüse bini çık ayağa bindi 1 yaşından sonra da beraber parka gittik oynadık eğlendik bir buçuk yaşında ücretli öğretmenliğe başladım annem geldi annem baktı oğluma emzirciğim halde sonra diğer yıllarda ücretli öğretmenlik yaptım ama şey var yani çocuk gibi yaşarsanız çok rahat edersiniz çünkü ben öyle yaptım o koştu ben de koştum o zaman hiç beni yormadı beşte ikinciyi hamile kaldım bu beni yordu çünkü eğlenmek istiyor haklı oynamak istiyor çıkaramıyorum tablete yöneldi yani şu an ben bundan muzdaribim mesela ama eğer işte televizyon izleyeyim sabah akşama kadar dedikodu yapayım ama çocuk kendi kendine oynasın dersen evet çok ızdıraplı bir şey oluyor çünkü oturtturmaz ama ben mesela kaşımı almaya bile oğluna gittiğim oluyordu kuaföre otur oğlum sen burada diyordun yanındaki kitap götürüyordum kitapların orada yaparken ben kaşımı aldırıyorum geliyordum mesela gittiğim her yere götürdüm