Tysem29 Kızlar benim bir düşüğüm bir de dış gebeliğim var 1 sene içinde iki kere hamile kaldım ama sonuç hüsran. 6 aydır tekrar deniyoruz olmuyor sizce aşılamaya başvurmalımıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim ? Yaşım 30
Gzde_defne Tysem29 ama aşılama sizin için biraz mantıksız geldi bana bilemedim sonuçta hamile kalabiliyorsunuz.bi genetik test mi yaptırsanız düşükler için benim de 1 düşük var doktor gerek görmedi ama sizin 2 olunca bence yaparlar belki pıhtılaşma falan vardır
Sultaninl Tysem29 bence deneyin zaten gebe kalmışsınız inşallah daha rahat geçer sizin için zaten düşük olmaması için aşılamadan sonra progestan iğne ve fitiller veriliyor
Tysem29 @"Gzde_defne yaptırdık canım her şeyi rahim filmi genetik test rahim filmi temiz tüpler açık. Bende pıhtılaşma çıktı igne kullanıcakmışım gebe kaldığımda ama 6 aydır olmuyor
Gzde_defne Tysem29 hmm anladım o zaman deneyebilirsiniz aşılamayı Rabbim nasip etsin hepimize inşallah
Adakiz44 Tysem29 pıhtılaşma varsa bu hamile kalmamıza engel olmaz ama zorlaştırabilir benim ebem corasprin başlattı hergün corasprin kullanıyorum
Adakiz44 Tysem29 hergün düzenli olarak 100 mg corasprin alın bence ki hamile kalıp geç farketseniz bile risk oluşturmasın doktorunuza da sorun bence kullanmanızı isteyecektir