Womanmom15 Kızlar şafak 60 agirlastikca sıkılıyorum artık kısıtlı hareketlerden doğumdan sonra dünya varmis dediniz mi 😂eski halimi özledim ama hatırlamıyorum da
Bedk56 Womanmom15 valla 15 günlük taze anne olarak bu günleriniz de arayacaksınız 😂 tabi kızımı kucağıma alınca her şeye değer diyorm ama maalesef çok zor il lk zamanlar ev iş güç bebek uyumuyor uykusuz geceler 🥱
Aylaa123 Womanmom15 valla doğumdan sonra o kadar yorgunluk uykusuzluk sersemlik oluyorki keşke 1 sene daha hamile olsaydım demiştim 😂
Womanmom15 Baby_B hareketlerinden suanlik bende memnunum ama bazen canimi yakmiyor değil 😂40a kadar dusunemiyorum Allahım 🥺
Womanmom15 Bedk56 ev işi gücü bence boşver bu zamanlar geri gelmicek sonuçta bebisinle ilgilen boşver herseyi ben öyle yapmayi umut ediyorum 😂
Aylaa123 Womanmom15 benim hamileliğim güzel geçmişti suan o kadar özlüyorum kii . Şimdi gün bana 48 saat 7 24 ayakta olunca 😂
Mrvsmt2502 Womanmom15 kanamam bittikten sonra ilk namaz kılışımda varya 2 kilo falandım 😂 kuş gibi hafiftim kaslarım minik bir iteklemeyle secdeye gidebiliyordu dizlerimden ses gelmiyordu bacaklarım sanki minik bir çubuk gibiydi ağırlıl yoktu 😂 müthiç bir duygu
Womanmom15 Aylaa123 ya benimde güzel ama yalnızım canım sıkılıyor evde tüm gün agirlastimda bişey de yapasim gelmiyor içimden koca bi gün gecip gidiyor valla