Ipeknur1 39 haftada hamileyim ve doktorum sezaryen olaçagımı söyluyor bana ,kilodan dolayı açılma olmuyor. 84 kiloyum ve 1,62 boyundayim. Ben sezaryen olmak istemiyorum 84 kiloyla normal doğum yapan var mı burada?Normal dogum yapmak gercekten imkansız mıdır?
Sarella Ipeknur1 39 +4 benim de boy 163 kilo 84 doktorum hiç öyle bişey demedi hatta normal doğum taraftarı
Menesadogan Ipeknur1 ben 82 kiloyla doğum yaptim bebeğim şimdi 19 günlük ne alaka sizin kilonunz 105 normal doğum yapani gördüm
Semosla Ipeknur1 ben şu an 105 kg 162 boyum doktorumla normal doğumu bekliyoruz her şeyin uygun olduğunu söyledi normal doğum için
Aaleynadursun Ne saçma şeymiş çatın uygunsa normal doğum talep et farklı bir doktorun da fikrini al, hemen sezaryeni kabul etme
Pinar0711 Ipeknur1 163 boyla 92 kilo doğum yaptım. Başka bir doktor doğuramıcaksın çocuk ta büyük demişdi. Kendi doktorum çatın müsait doğum için dedi 3kq 700 kızım oldu doğumum da o kadar zor olmadı
Jasmine2426 Ipeknur1 yani bebek kilolu mu ondan mı dedi acaba yoksa sizin kilonuz normal doğum için engel değil bence , çatı muayenesi de önemli tabi ki