Username06 bcnr8 ilk gebeligim 17 hafta kaybettim tam toplarlandum derken şimdi de üzüm gebeliği yaşadım bu süreç çok stresli geldi
Username06 Bus-ra590 sürekli kötü bişey olcak beklentisi çok kötü gerçekten kaybetme korkusu çok yorucu
gizzzy35 Username06 7 sene önce mol gebelik yaşadım parsiyel mol. Üstelik tedavi ile hamile kalmıştım 15 haftalık düşük yaptım bebek sağlıklıydı ama hep kanama ile geçti 15 haftam. En sonunda düştü 1 yıl gebelik yasaklandı. Ben 3 sene sonra cesaret edebildim hamile kalmaya zor bir psikoloji seni anlıyorum. Aşılama oldum 3 sene sonra çünkü doğal yolla kalamıyordum polikistik over hastasıyım. Yaşadığın korkuları hep yaşadım hamileliğimde zehir ettim. Oğlum şuan 32 aylık çok şükür ve ben doğal yolla hamile kaldım 14 haftalık şuan. Umudunu kaybetme bugünler geçecek her hamilelik bir değil 🙏 üstelik anksiyete ve panik atak hastasıyım
Username06 gizzzy35 bende panik atak anksiyete hastasıyım benim ki tam mol gebelik beta değerim kontrol ediliyor şu an henüz sıfırlanmadı internette de çok kötü şeyler yazıyor psikoloji kalmıyor zaten süreç zor ve ben aşırı kötüyüm
89962024 Username06 merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ben de geçtiğimiz pazartesi 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu. 4 yıllık evliyim ne mücadele verdiğimi bir ben bir Allah biliyor ne hastalıklar yaşadım kaç operasyon geçirdim sayısını unuttum. En kötüsü bebeğimi kaybetmem oldu bende somatoform bozukluğu varmış yani Türkçesi o kadar kafayı kırdım ki bu sorunlardan azıcık stres üzüntü tüm vucüduma kaşıntı kabarma yanma şeklinde dönüyor ve ne ilaç kullandımsa geçmedi 2 yıldır psikoloğa gidiyorum sırf bu sebeple çocuğum olmuyo diye daha da beter oldum zaten belki de bu sebeple tam olarak başladı hamile olduğumu öğrenince mucizevi şekilde tüm şikayetlerim kesildi o kadar huzurlu ve rahattım ki pazartesi kaybettiğimden beri 2 katı şekilde geri döndü şuan foto atsam halime acırsınız. Rabbim hepimize şifa versin ve tez vakitte sağlıkla tekrar hamile kalmayı nasip etsin bana ilaç olacak sadece oymus gibi geliyor günlerdir nasıl kalp acısı çekiyorum anlatamam. Allah hepimize önce sağlık huzur versin sonra da sağlıklı bebekler isteyenlere
Username06 89962024 bende aynıyım sürekli kaygı depresyon hiç bişeyden zevk alamıyorum hamile kaldığımı öğrendiğimde hiç bişey düşünmüyordum sonra mol gebelik olduğunu öğrendim ve stresli sürece girdim şikayetlerim kat kat arttı
momy_95 @“Username06” yaşadıkların çok zor Allah yardımcın olsun psikolojik yardım imkanın varsa al , travmatik şeyler yaşamışsın kim olsa senin gibi hissederdi hiç kolay değil. Ama bu günleri de atlatacaksın
89962024 Username06 Allah yardımcınız olsun kısa sürede bunları unutturacak şahane şeyler yaşatır inş. Psikolojik problemler maalesef bu durumları yaşayan herkeste var sanırım Allah bizlere şifa ve sağlıklı evlat nasip etsin
Tubayo Username06 oldukça zor duygusal geçişler yaşamışsın. Kendini böyle hissetmen çok normal. Sana ne söylesem iyi gelir bilmiyorum. En iyisi dualarıma katayım seni belki biraz ferahlar kalbin