Kumsalca Hanımlar selam Allah nasip ederse Nisan da doğum olacak, Nisan da doğumu olanlar neler aldınız ? Ya da öncelikle neler almalıyız? Uzun kol kısa kol zıbın hepsinden olmalı mı çok kafam karıştı…. 🤔 😂
babyandmomy__ Kumsalca ilk bebeğim her şeyi aldım 😂😂 Kıyafet konusunda uzun ve yarım kollu zıbın aldım sıfır kol 3 aydan sonra kullanırım diye düşündüm Üç takım aldım 8 tane falan da tulum aldım tulum daha rahat olur giydirmesi diye çok aldım Birkaç ıvır zıvır kaldı onları da mağazadan alınca bitiyor alışverişim gördükçe beğendikçe büyük bedenli kıyafetleri alırım 🩷
Mucizee80 Kumsalca ben zıbınları uzun kol hiç almadım yaşadığım yerden kaynaklı gebe okulunda ebe ile konuştuk kısa kollu yeterli yenidoğana uzun kol biraz zor oluyor dedi yenidoğan olanları kısa kollu 3 ay olanları sıfır kollu aldm
Sumbgdy Kumsalca valla dayanamadık herşeyi aldık şuan sadece şampuan bakım kremi göğüs ucu kremi vs o tarz küçük şeyler kaldı 😂 ben bir anda almak zor olmasın diye ilk aylardan beri parça parça aldım herşeyi. Kıyafet olarak da bikaç tane uzunkollu 10 tane falan da kısakollu zıbın tayt 4-5 tane de tulum aldım ancak 3-6 ay arası kıyafet ne alsam bilemedim yazın ne giyiyor bebekler acaba sadece zıbınla mı duracak 😂😂😂
Minikmucizemmm26 Kumsalca benim şuan da kıyafet deterjan şampuan hava nemlendirici emzik falan filan kaldı büyük parçalar hazır kalanları da Şubat ayında topluca alıp Mart başı gibi hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Zıbın konusunda da kısa kollu ve askılı alicam uzun kollu almiycam Nisan ortası gibi doğumum nasipse çok soğuk olmaz diye düşünüyorum 🙂
Kumsalca babyandmomy__ süpersiniz valla 😂 bizim de ilk bebiş her şeyden alasım geliyor 🤦🏻♀️ bebek arabası hangi marka tercih ediyorsunuz
babyandmomy__ Kumsalca ben yoyko almıştım Travel sistem aldım biraz dış görünüşe göre karar verdim ya bebek arabasında inşallah kullanışlıdır da 😂
Kumsalca Mucizee80 aa öyle mi ben de kısa kol odaklı gidiyim o halde zaten artık evler sıcak Nisan da da aynı şekilde olur diye tahmin ediyorum
Habilim Ben hiç bişey almadım. Şubat Mart gibi almayı düşünüyorum yani 32. Haftada falan..daha erken sanki.
Annecani babyandmomy__ ilk çocuğumda almıştım hiç kullanışlı değil katlanması bi dert büyüklüğü bir dert katlamak istesen iki parçaya ayırıp katlaman lazım tek olsan çocuğu kime vereceksin, birde bebek büyüdükçe ayakları normal olarak sarkıyor en büyük eksiğide kesinlikle bu ayak desteği yok cocugun ayakları öyle sarkıyor kertiliyor kenarlarına dikişlerine lanet ettim yoykoya
Kumsalca babyandmomy__ ben de görüntüsünden dolayı çok düşündüm yoyko yu ama uzun ömürlü olmuyormuş belirli yaştan sonrası için öyle duymuştum
Kumsalca Sumbgdy çok iyi yapmışsınız bence etrafın baskısı da var biraz işte daha erken şuan alma bilmem ne insanı arada bırakıyorlar 🤦🏻♀️ zıbın ve alt heralde başka bi şey bilemedim 😂😂
Busaste Valla uzun kısa karışık aldım bir kaç alt aldım 3 aya kadar malzemesi var sonra gidip alırım diye düşündüm 1 tulum 1 takım 3 hırka bayağı zıbın alt ayrı aldım ben nerdeyse her şeyi tamam 3 battaniye biri kalın ikisi ince iki tane banyo havlusu bir sürü çorap
Mucizee80 Kumsalca aynen öyle ara mevsim gibi 1-3 aylıkları Mayıs’ta kullnmya başlarlar maystada gayet ısınıyor hava
Sumbgdy Kumsalca Kumsalca evet bana da herkes alma etme falan demişti bikaç fiyatlı şeyi (babybjörnler falan) daha hamile kalmadan önce aldım. Herkes ya kötü bişey olursa düşüncesinde, Allah korusun kötüyü çağırmamak lazım hayırlısıyla doğsun hepsi 🙏🏻 bide hediye geliyor zaten diyorlar ama ilk bebek olunca kendi beğendiklerimi giydirmek isterim heralde hediye mi beklicem 😂😂
Minikmucizemmm26 Kumsalca insAllah🤲🏻 ama olsa da şimdi her yer mağaza imkan çok alınabilir ihtiyaç olduğunda 🙂