zynpknt Gokyuzummm yani öyle ama sıkıntı yok niye olmuyor diye kafaya takıyorsun ister istemez artık kafamdan atıp tedaviye başlama kararı almıştım ki kaldım çok şükürr
Gokyuzummm Bbuusra Erikinannesi Ervaidil zynpknt FRVP20 Bakalım son 10 gün sknra test yapacam zaman nasıl geçecek bilmiyorum Minnaksever
Erikinannesi Bende ilk ay hamile kaldım yumurtalama günümden 1 gün önce ve bir gün sonra birliktelik olmuştu bildiğim kadarıyla yumurtlama günü değilde yumurtlamadan önceki 2 gün çok daha yüksek oluyormuş
Bbuusra Gokyuzummm Hepsini denemek lazım birde sağlıklı beslenin karı koca bir süre paketli gıda ya da dışardan bilmediğiniz yerlerden yemeyin. Ona da dikkat ettik biz.
Bbuusra Gokyuzummm Stres de yapma inan o da çok önemli istiyorsun biliyorum biraz akışına bırak. Allah’ın izni ile olur. 🌸
Girlmama Gokyuzummm ilk ayda kaldım haziran ın ortalarında sanırsam korunmayı bıraktık 30 unda da hamile kaldım
rubeyyisarah Gokyuzummm ben ilk evlendiğimiz haftada hamile kaldım. Sonra ilk çocuğum 11 aylıkken tekrar kaldım düşük oldu. Oğlum 15 aylıkken tekrar kaldım ve şu an doğumu bekliyorum
Suleee_c Gokyuzummm canım şu an ben evleneli 6 ay oluyor 4. Ayımda korunmayı bıraktım ilk korunmasız ilişkimde bebeğim tutundu şükürler olsun🥰🙏🏻
kutaymoms Gokyuzummm ben 4. Ayımda hamile kaldım, bi arkadaşım 10. ayında hamile kalmış diğer arkadaşım da 1. Yılda
ErsBegAs Gokyuzummm 5. Ayda 🌸😍 kafamıza takmayıp kendimizi birbirimize bıraktığımızda eşimle yoksa görev gibi geliyordu beyin de artık işlemiyordu