rummglmz ah canım koca 2 sene kullandım ve bıraktığım günün ertesi günü elleri zangır zsngır titreyen 22 yaşında bi genç kızdım düşün.. en son baktım ilaçlar beni iyiye değil kötüye sürüklüyor sürekli doz artırımı çünkü bağımlı hale gelmiş bi bünye.. sonrasında bıraktım ama çok ağır gelmişti bırakmak sürekli ağlama krizleri baş dönmeleri uyanmak istemiyordum hep agresif sinirli, takiii seccadeye kafamı koyana kadar Allah’a dua ederek bolca tövbe ederek kendimi 6 ay içinde öyle güzel toparladım ki beni yalnızlık çok uç noktalarda bitirmeye başlamıştı sonrasında hayatıma birini aldım ve suan evliyim ve gebeyim o yıllara asla dönmek bile istemiyorum.. Herşey Allah’tan inan bizim tek eksiğimiz yaralarımızı ilaç kutularıyla sarmaya çalışmaktan aslında , bolca nasuh tövbesini oku ve 2 rekat tövbe namazı kıl okuduktan sonra sana ve bebeğine çok iyi gelecek en azından 5 vakit kılamıyorsan bunu yapmaya çalış derim bana çok iyi geldi çünkü.. ve ben düşün o ilaçları kullanırken çok ağır alkol kullanıyordum şişeyle uyuyup uyanıyordum böyle bi hayatım vardı gündüz gecem gecede gündüzümdü ama çok şükür atlattım o yüzden rabbine sığın bebeğinede kocaman sarıl sana çokça dua edeceğim Herşey gönlünce olsun..🤲🏼🥹