october pazartesi opu var sabah cetrodite vuruldum. sağda 20 21 22 ve 28mm’lik 4 büyük yumurta var. solda da 16-18-19-20 diye giden yumurtalar var. 28 olan yumurta işe yaramaz bence siz ne dersiniz 😏 akşam gonopeptyl mi ne onu ve ovitrelle vuracağım
Patito__ october maasallah cok iyi insallah fazla fazla olsun yumrtalsr kaliteli olsun. Rabbim tez vakitte guzel haberi nasip etsin. Aminnnnn
october mrp2023 evet hemşire de öyle söyledi birkaç tanesi elensin önemli değil dedi. ama insan istiyor ki hepsi toplansın döllenme olsun 🙂↕️
mrp2023 october bende bir kaç tanesi değil baya elenmişti ama kimsinde cok fire vermiyor gayet güzel döllenen sayı oluyor
Patito__ october insallah cnm bu kezde sagliksiz olursa ki insaallah saglikli okur Bende tup bebek yolcusuyum o da olacakmi mechul :(
october Patito__ düşünme öyle şeyler inşallah sağlıklı devam edecek. olmazsa da allahın takdiri genetikli tüp bebek yaptırırsın kafan rahat olur
Patito__ october evet genetikli zaten çünkü sebebi bulunamadı dusuklerin oyuzdn belki sorun bebeklerdedir dedilrr bakalm insallah gerek kalmaz Allahin izniyle Hersey nasip Rabbim herseyin güzelini nasip etsin aminnnnn
Patito__ mrp2023 bende orayi dusunuyorum insaallah gerek kalmazda Rabbim bebeklerimizi saglikla nasip etsin bize.
october yesildeniz_ adetin 5. günü yani son günü klomene ve puregon iğnesine başladım 5 gün klomen kullandım sonra tarlusal ve iğneye devam ettim. bugün 14. günü adetimin bu boyutlara bugün ulaştılar iki gün önceki muayenede 15-16 ve 17likler vardı birde 12-13ler vardı
yesildeniz_ october çok güzel büyümüş ya benim adetim 10 gün sürüyor 8. Günde 9-11 mm boyuta ulaştılar e2 değeri de çok düşük henüz
yesildeniz_ october normalde ben geç yumurtluyorum 18. ya da 20. günlerde ovulasyon pik yapıyordu bu ay nasıl olur bilmiyorum