Akoalalover_ Karnin inmediyse dogumun cok yakin degil derler oyle mi ki? 39+1 olduk da insan sabirsizlaniyo😄
Bensuy Akoalalover_ ay biz de 38 olduk ve millet bakip karnin inmemis daha dogurmazsin diyor. Inmis karin goruntusu tam olarak nasil acaba ilk gebeligim bi de anlar miyim dustugunu illa dusmesi mi lazim 😬 son gunler gecmiyor gercekten sabirsizlandim iyice
ilaymom Akoalalover_ benim 40haftada inmedi bacım en sonunda gittim gün aldım gelmeye niyeti yoktu cünkü , ki gelemeyecekmiş zaten kafası büyük dedi doktor doğum esnasında 😂😂
KubraYksl1 Akoalalover_ ya bence bebeğe bağlı o. Benim karnım çok aşağıya inmişti. Bana herkes sen erken doğuracaksın deyip durdu. Şuan 34+4 haftalığım. Son 40 gün
cnnsrt Akoalalover_ evet kız🫣 oğlak olacak derken bu gidişle kova olacak kendisi😄 ben de erken gelir diye hazırlamıştım kendimi sanırım o yüzden şu an daha sabırsızım
Minnaksever Akoalalover_ inince anlıyorsunuz zaten meme altından elinizi koyun karnınıza kadar 4-5 parmak boşluk olması lazım diye biliyorum.ben 36+6yim düşeli çok oldu hatta hep düşüktü sanki.tek başına doğum belirtisi değil dedi doktorum
Yarenn24 Akoalalover_ evet banada Kv dedi karnın inmemiş daha doğum olmaz diye merak ediyorum karnı inmeyip doğuran yok mu 😂