Minnos12 Kızlar merhaba dün 2 tane test yaptım biri erken biri kaset regl 3 gun varken belirgin silik çıktı dr gittim 0.100 yani negatif çıktı bu olabilen bor durum mu başına gelen varmi ? Bu durum şok içinde ve çok üzgünüm
handee3535 Minnos12 Benimde dün kaset testte Pozitif çıktı. Hemen kan vermeye gittim. Değerim 2.0 çıktı. Negatif. Bende üzüldüm. Bat 22. Yükselir mi bilmiyorum. Merakla bekliyorum. Bugün de regl gelicek gibi ağrıyor. Gelmez umarım 🥲
Ozlemerikci543450 Minnos12 umarım yükselir ama kanda negatifse nettir idrar testlerine pek güvenmemek lazım galiba yanıltıyor 😔
Minnos12 handee3535 bende onunla yaptım dun çok hayal kırıklığına uğradım parası da az değil 50 TL günah paraya bu devirde
handee3535 Minnos12 Özelde Kan vermek daha ucuza mâl oluyor. Bundan sonra test almayacağım valla. Dün kan verdim 180 TL’di. Ben Predictor erken gebelik testini 280’e alıyordum. Bir daha test almayacağım.
umtbebe Valla boşuna paranızı vermeyin kizlar hep boşa gidiyor paramız bende normalde bugün olmam lazımdı olmadım pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kan vericem hayırlısı