Evrim-96 Anonimcik evet ilk geçen hafta cuma öğrenmiştim 48 ile pazar verdim 99du bide dün verdim 1041 artıyor şükür takibime öyle devam ediyorum haftaya cuma da verip sonra doktoru beklemeyi düşünüyorum hayırlısıyla bir kere tecrübem var da o zaman çok stres olmuştum kese var bebek yok bebek var kalp atışı yok diye o yüzden ağırdan alıyorum bu sefer
Evrim-96 XBurcuburcu yaa şimdi forumda 20 30 haftalık yazanları görünce bizde hayırlısı ile görsek diyorum bi kalp atışını duysam diye içim kıpır kıpır oluyor inşallah sağlıkla görürüz o günleri amiinnn
Evrim-96 Edizhr ben de bi göğüs hassasiyetim var şuan dokunsan acıyor gibi bide vücudum bi garip oldu hemen hasta oluyorum benim bağışıklığım düştü herhalde vitamin de kullanmıyorum tabi doktora gidince bi soracağım ya
Edizhr Evrim-96 göğüs hassasiyeti bende de var aynen benimde boğazım açıyor sanki grip olacak misim gibi üşüme geliyor içime
Evrim-96 Ozlllmb ayy maşallah sağlıkla kavuşun inşallah ben de öyle bulantı olmaz ya normalde bile kusmadan korkan biriyim zor geçmesin hiç bir annenin hamileliği ya🫠
Shd_kzlrmk_12 Selam kızlar 5+3 bende dün doktora gittim kese gördük çok şükür doktorum 10 gün sonra gel kalp atışı duyalım dedi belirti olarak göğüs hassasiyeti arada kasık ağrısı ve uyku hali oluyo rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🤍🕊️
Evrim-96 Shd_kzlrmk_12 amin inşallah hepimize bir de bebeğimize kavuştuk yazmayı nasip etsin sağlıkla🥰
gozde-3535 Bende göğüs hassasiyeti kalçada büyüme hemen karında şişme dışında pek bir belirti yok şuan 5+3deyim🙂 haftaya cuma kalp atışı için gideceğim inşallah
Busesun Bende de sadece göğüs hassasiyeti var kasıklarımda batma hissi 🤦🏻♀️ halsizliği satamam benim hep uykum vardı zaten 😅
Evrim-96 Edizhr inşallah olmazsınız ya benim bu hafta hasta olarak geçti boğazım geçer diye limon bal neler denedim sadece iltihabı büyütmüşüm geçeceğine sizde artarsa beklemeyin derim geçmiş olsun
Eyylemm Evrim-96 benımde 5+4 haftalık oldu 5+2 de kesemi gordum bende sadece arada bı kasık agrısı oluyor baskada hıc bırsey yok
Kt52 Eyylemm benim de 6. Hafta olacak yarın 4. Haftada adet olcakmısım gibi kasık ağrısı ve aşırı meme hassasiteti vardı.Simdi yemek yedikten sonra midem ekşiyor kasığımda arada batma oluyor 5+2 de keseyi gördük bu üçüncü gebeliğim ikinci sağlıksızdı oğlum da hiçbir sorun olmadı inşallah onun gibi sorunsuz devam eder