Zmrt0104 ebruca52 hem fitil olarak hem ağızdan alınıyor banada ağız dedi özele gittim bugün bunu fıtil olarak kullan ağızdan baş donmesi uyku çok yapar dedi 🤍
ebruca52 Zmrt0104 çok telefon ederim çok sağolun ben de aldım bugün başlicam inşallah 🙏 Size de çokça şifa diliyorum sağlıcakla kucağımıza alırız İnşallah 🙏
SeydaNur-Mom3 ebruca52 çok geçmiş olsun canım. Progestanı alttan kullanmak hem daha etkili hemde ağızdan alınca baş dönmesi mide bulantısı fazla oluyor alttan kullanman daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de doktoruna bi danış istersen.
ebruca52 SeydaNur-Mom3 Çok teşekkür ederim fitil olarak kullandım biraz tansiyonum oynadı halsizim ama kanamam yok şuan çok şükür 🙏
Halisee23 ebruca52 acilde progestan verdi dün kontrol etti kesem küçülmüş düşükte olabilir dedi kese sağlıksız gözüküyormuş bugün ise inanılmaz ağrılar içinde duruyorum iki aylık olmadım daha üst muayene sadece
ebruca52 Halisee23 Çok geçmiş olsun .. Rabbimden umut kesilmez aynı şeyleri yaşıyoruz şuanda ben bol bol dua ediyorum sizler de Allaha sığının🙏