edaozdxx Yeniiannee kilosundan çok haftası ile uyumu önemli diyor doktorlar canım ama bence gayet iyi. Biz 33+2’de 2 kg çıktık. (kız bebek)
Semaaa Yeniiannee benimkide öyleydi haftasıyla uyumluydu dr gayet normal demişti benimki de erkek bebek
Deryakaya1802 Yeniiannee doktorunuz iyi dediyse takılmayın bence. İri bebek iyi bi şey değil eğer normal düşünüyorsanız ve kilodan ziyade organ gelişimi ve haftasıyla uyumlu bi gelişim göstermesi daha önemli.
tazecikanneee edaozdxx aynen bizimde detaylı da bi haftaya yakın geriden geliyordu mesela 33+6da 2200 dedi ama haftasıyla birebir uyumu yakalamış minnağımm🥰🥰🥰🐣🐣
Yeniiannee Deryakaya1802 normal düşünüyorum canım, ama doktorum vitamini 2-3 günde bir iç demişti acaba ondan mı kaynaklanıyordur
Deryakaya1802 Yeniiannee olabilir canım ben de omegayı bıraktığımda kilo alımında düşüş oldu. Ama çok da takılma doktorun iyi demiş sonuçta 😊
eMineHrn3807 Yeniiannee 32+5 de gitmiştik doktora 2.900 gram demişti şuan 34+0 olduk balon haftaya gidecez ne diyecek
Selvis Yeniiannee biz 33. Haftada bu kiloyuz doktorumuz gayet iyi dedi. Sizinki düşük değil ki. Bundan sonra hızlanacak dedi doktorum. Bi tosuncuk doğurmak istiyosanız onu bilemiyorum tabi 😄 kilosu gayet iyi