__Yusufberaninannesi__ Kızlar 19.haftadayz . Kasık kemiklerim cok şiddetli ağrıyor. Çok canım yanıyor . Cok ayakta kalamiyorum 😕 Netten okuduğum kadarıyla, bu şekildeki ağrı çekenler kolay normal doğum yapar yazıyor. Ama ben zaten yüksek ihtimal sezeryan olacam ki 😔😕😒
Yaprak41 __Yusufberaninannesi__ aynısı bendede var 12 haftalıkken başladı şuan 26 haftalığım hayla varr
Suu __Yusufberaninannesi__ aynen bendede var bel agrısı kaşık agrısı aynı haftadayız bu arada ben çalışıyorum dün ısyerınde göbek delıgımın orda bebekteydı Sankı ınanılmaz sancı vardı agrım okadar kotuydu kı cok şükür kanamam yoktu ama herkes dusuk yapıyorum sandı bende korktum oyle sanıyodum korkudan panıkten ellerkm ayaklarım gobegım durmadan sallanıyordu bıraz zaman sonra gectı gazım vardı yedıgım seyden dolayımıdır doktora gıtmedım rendevu almam gerekıyo ıcımdede korku var dün aksamdan berı karnıma bakıyorum bebeğe bsy mı oldu yasıyomudur dıye sureklı aklımdaydı 😞
aasenamerve __Yusufberaninannesi__ ben 35 haftalığım 31. Haftadan beri çekiyorum bazen yürüyemeyecek halde oluyorum. Benim doktorum da kendi ağzıyla söyledi doğumdan önce ne kadar kasık ağrısı çekersen o kadar kolay doğum yaparsın diye
Asdffghjjk __Yusufberaninannesi__ benim her sabah ve akşam kramp girer gibi oluyo kıpırdayamıyırum agrıdan
__Yusufberaninannesi__ Yaprak41 benim de erken haftalarda başladı. Sanki 7 aylik hamile gibi yürüyorum çok acıyor eşim de gülüyor bana 😊😄 Taklidimi yapıyor 😃
__Yusufberaninannesi__ Suu çok geçmiş olsun canım. Is yerinde üşümemeye dikka et ayni sekilde bu ağrı ile bi gece acillik oldum 2 serum yedim. Bebek olmasaydi asla hastaneye gitmez sıcak su vs vs yapardm ayaklarima ama bebek olunca korkuyor insan. Ama kanaman yoksa içini ferah tut vücudunu da sıcak tut. Bende öğretmenim ama çalışmıyorm riskli gebeligim var çünkü
__Yusufberaninannesi__ aasenamerve Bak demek doğruymuş okuduklarim. Benim çok erken basladi ama ya . 15 den beri var belki daha da erken 😐😐 Myomum olduğu için normal doğum şansım da düşükmüş. Hayırlısı diyelim senin de az kalmış 🙂🤗💗❤
Rabia88 aasenamerve doğru mu acaba ben 22 haftadan beri her sabah kasık ağrısı yaşıyorum 😞 bıçak kesiyor gibi akşama doğru azalıyor ama sabah yine ağrıyor
Suu __Yusufberaninannesi__ teşekkür ederım rabbım evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasıp Etsın 🙏
aasenamerve __Yusufberaninannesi__ ama benim kasık ve çarı ağrımın sebebi bebeğin kanalda olması sizin neden acaba. Siz de yolu yarılamışsınız 😊
yokolmuyor __Yusufberaninannesi__ 35+2 deyim benimde çok ağrım oluyor belim değil fakat alt taraf fena ağrıyor yatakta zor dönüyorum ... bacak arama yastık koyum yatıyorum ama faydası yok... o kadar ağrı çektik inşallah sağlıkla normal doğum yaparız.
__Yusufberaninannesi__ yokolmuyor Aminn Amin inşallah sağlıkla gelsinler de kusmalar vs unutuldu geçti gitti bunlar da geçer inşallah. Bacak arasina yastik deneyecegim . Ayaklarimn altina koyuyordum ama 🤗💗
Sevinc-zhr __Yusufberaninannesi__ Benim de arada oluyor uzanmadan dinlenmeden başka çözüm bulamadım bide cinsel yaşamına dikkat et bu konuda önemli biraz sınır koy öyle dikkatli olunca bi sorun kalmaz inşallah
__Yusufberaninannesi__ Sevinc-zhr bende uzanıp dinleniyorum. Zaten kusmalar vs cok fazla yordu beni onlari atlattk derken bu mevzu 🤗 artık çoğu gitti azi kaldi inşallah. Erken de gelebilirmiş oğlumuz 💗
__Yusufberaninannesi__ aasenamerve yolu yarılamışsnz cümlesi ne iyi geldi bana öyle 😋🙉🙈🙈 Dimi dimi yarılamış olduk. 10 cm. Bir myomum var belki de baski yapıyordur bu gidişimde söyleyeceğim doktoruma. Inşallah saglikla alırız kucaklarımıza 💕💗❤👼🏽
aasenamerve __Yusufberaninannesi__ sorun tabi hatta not alın doktorunuza soracaklarınızı. Merak etmeyin 20-30 haftalar arası su gibi geçiyor ama sonra zaman duruyor 😀
Zehra __Yusufberaninannesi__ kasık agrısı idarar da enfeksiyondn dolayı olabilr diye bilyrm bol bol su iç ve doktornla konuş bu konuda çnkü kasık agrısı erken dogumada yol açablyr
__Yusufberaninannesi__ Zehra Aslında hakli olabiirsiniz genelde idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor ruhin tahlillerde. Su içemiyordum kustuğum haftalarda . (6 - 13 arası) şimdi 19 dayz daha cok icmeye gayret ediyorum. Erkem doğum riskim var zaten 10 cm. Nurtopu gibi myomum olduğu için 😐😐
gizempoyrazim Bende de var kolay dogum oldugunu ilk defa duydum simdi sevinsemmi uzulsemmi bilemedim 😊 bu hafta kontrolumuz vardi doktorumuza sordum bende genellikle 28.haftadan sonra baslar bu agrilar dedi bende biraz erken baslamis yurumemi engelliyo uyurken bile o agriyi hissedebiliyorum hatta bazen erken gelicek bu cocuk deyip telaslaniyorum ama normalmis
__Yusufberaninannesi__ gizempoyrazim Evet normal doğum için kolaylik olabiliyormuş..ama kişiye göre de değişebilir yıne doktorlarımıza danışmakta fayda var 💗❤