Premsescik Haziranda doğum yapıcam 2 kızım başak burcu bu kızımda ikizler olucak ikizler cocuğu olan anneler nasıl karakterleri huyları 😁
Larraa Premsescik Çocuk yok etrafımda ama Biz 6 kardeşiz. Dört kız ikizler burcuyuz. Okulda veya hayatta dördümüz de çok daha başarılı olduk. Anne ve babamıza çok daha düşkün ve düşünceliyiz. Çok daha duyarlıyız. Ara sıra ani çıkışlarımız, duygu değişimlerimiz olsada duygusalız ve kimseye küs kalamayız. Hızlı parlar hemen söneriz ve genel olarak ailede biz yapıcıyız. Bir başak ablam ve bir yay erkek kardeşim var onlar sadece başlarına buyruk kendileri için yaşıyorlar. Daha geçimsizsizler anne babamı da pek kendilerine dert etmiyorlar. İkizler pek sevilmeyen burç ama bizim ailede durumlar böyle 😄 Söyleyeceklerim bu kadar 😂
iremd-1798 Premsescik kardeşim ikizler Allah yardımcınız olsun 😅 şuan 12 yaşında ama canımıza okuyor 😅
Gulsena09 Premsescik kiz ikizler burcu insan cok zor valla annem ve yakin arkadasim ikizler burcu zorluklarini bildigim icin ikizler burcu olcagi zaman hamile kalmamaya calismistim😂😂 oglak burcu oldu
Birikii İKİZLER burcu kızım melek gibi maşallah çok akıllı zeki bazen ruh değişimi çok hızlı oluyor mutluyken mutsuz olabiliyor ve çokkk ince fikirli çok herşeyi detaylı düşünüyor
Birikii Premsescik hiç yaramaz değil 7 yaşında hiçde yaramaz olmadı kurarları falan çok iyi bilen bir çocuk hiperaktif şöyle herşey hemen olsun istiyor ve mükemmel olsun istiyor sabretmeyi bilmiyor 😂
Patito__ Premsescik yani baya zor keske annemle konusabilsen 😅 Ama ben ve sulalemin buyuk cogunlugu ikizler hepsi hayirli evlat cok sukur :) sadece genc yasa gelene kdr baya yaramazliklar olmustr simark vsvs :)
iremd-1798 Premsescik demek istemezdim ama valla bende kızım ikizler olmasın diye dua ediyordum aslan oldu o da elinde oynatıyor ahahhaah 😅 Rabbim sağlık versin geçer bu günlerde napalım ☺️
ASE6154 Premsescik benim küçük kızım ikizler geçen haziran doğdu🤷♀️7 aylık Çocuk resmen 5 yaşındaki ablasına atar yapıyor 😄 ablası legolarla birşeyler yapıyor onada veriyor oynasın diye birkaç parça ama illa ablasının elindekini alacak biraz cazgır 😄
MRVESRV Ben ikizler burcuyum, kizimda ikizler olacak. Bazen şey geliyor aklima, annem hep seninde ilerde evladin sana benzerde cekersin demisti, acaba diyorum belamimi buldm 😃 Nolur kizim annenin simdiki haline benze olur muuuuuu. 20 haftaligim 😃