a-z09 Selam kızlar ya benim hem vajina hemde koltuk altında kararmalar var bunlar nasıl geçer ne yapılınca geçiyor bilen varmı ya
-yaasemin a-z09 merhaba gebelikte olabiliyor etrafimda vardi öyle sasirmistim benim kizimda olmamisti bundada var mi diye bakindim yok ama bazi bunyelerde olabiliyormus
Muhammedmomss a-z09 benimde olustu koltuk altimdaki gecti hatta boyle kabuk kabuk oldu gecti genital bolvemde var hala gecermi bilmiyorum gatta boynumun kenarlarinda bile oldu cok kotu 🙁
Smile0 Benim de karın çevremde yanlara doğru oldu ve bikini bölgesi de aynı şekilde hormonel bir durum herkeste olmuyor doğumdan bir süre sonra da geçiyor. İlk gebeliğimde de aynı şekilde olmuştu sonrasında geçmişti.
a-z09 -yaasemin keşke benimki de gebelikten dolayı olsaydı ama ben de önceden de vardı nasıl geçirebilirim ki
-yaasemin a-z09 eger gebelik varsa bir sey kullanamazsiniz sanirim yoksa da eczanelerde bu tarz durumlar icin kremler losyonlar satiliyor surdukten sonra streclerseniz ise yaradigini soylemisti guzellik merkezi de bir calisan