Mmeeelikee Kızlar 25+1 günlük hamileyim doktorum kız bebeğe benziyor dedi ayrıntılı ultrasonda ki doktor kesin kız dedi ama göbeğim erkek karnı gibiymiş her gören erkek karnı diyor. Sizce göbek şekli cinsiyeti belirler mi kafamı karıştırıyorlar 🥺
Yuuki Mmeeelikee Ben pek inanmıyorum buna ama göbeğim erkek gobegiydi oğlum oldu hatta bir kişi cinsiyeti erkek mi demişti 😄 yinede inanmıyorum denk gelmiş gibii
ilaymom Mmeeelikee alakası yok. Bana da herkes erkek dedi detaylı ve fetal yaptırdığım halde ama kızım oldu 😂
SeverBurcu Mmeeelikee hayır sakın bunlara inanma bende ikinci kızımda öyleydim o kadar inandırdılar ki o dönemde doktor kız desede inanmadım doğurdum ayıldım neyim oldu diye sordum o kadar şartlanmışım ki aman diyim doktor ne diyorsa o
Mmeeelikee Yuuki diğer hamileliklerimde de bana aynısı oldu göbek sivri erkek olacak dediler 2 oğlum oldu 😁 buna kız dediler göbek sivri kafamı karıştırıyorlar
Mmeeelikee ilaymom 2 oğlum var 3.bebeğime hamileyim kız dediler banada karnıma bakıp erkek diyorlar 😂
Mzzz Mmeeelikee iki kizimdada göbeğim sivriydi erkek mi diye sorardilar kız olduklarına inandiramadim ama ikiside kız doğdular kafa karıştırıcı bir şey yok sonuçta cevrendekiler kadın doğum uzmanı değil
012908- Mmeeelikee belirlemez bende iki kiz annesiyim ikisindede karnim erkek bebegi gibiydi ama kız ikisiide iste vücud yapina bagli göbeginin cıkiş şekli bence