elifycn Başka bir uzman görüşü daha alın en azından bundan sonraki gebelikleriniz için önlem almış olursunuz. Benim bebeğiminde her şeyi yolunda gidiyordu bir anda kaybettim, ilk gittiğim doktor bunun bir tesadüf olduğunu herkesin başına gelebileceğini söyledi araştırmaya gerek olmadığını, en az 2 kayıptan sonra araştırıldığını söyledi ama bu bana çok saçma geldi eğer bende bir sorun varsa bunu anlamak için neden ikinci kez aynı acıyı yaşamayı bekleyecektim ki.. Eşya kaybetmiyoruz can kaybediyoruz.. Ben o doktoru bırakıp adı euyulmuş iyi bir doktora gittim orda genetik testlerimi yaptırdım ve 4 tane pıhtılaşma genim bozuk çıktı. Pıhtılaşma bozukluğu da rus ruleti gibi bişey dedi doktorum, sen bu bebeği doğuradabilirdin bir sıkıntı olmayadabilirdi, bunu doğurup ikinciyi kaybededebilirdin ama rus ruleti oynamaya gerek yok her gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi. Şimdi elhamdülillah tekrar gebeyim iğnelerimi kullanıyorum.. İlk doktoru dinleseydim gerçektende rus ruleti oynayacaktım, “ ya yaşarsa” mantığıyla ilerleyerek belki bunu da kaybedecektim.. Çook kötü çok zor günler geçirdim ama Allah biliyor ya benim canım çok yandı Allah kimseye yaşatmasın