meltembadem Meloni 32 haftalığım benimde öyle sürekli, hiç kuru kalmıyor, ıslaklık ortası beyaz. Doktoruma sorduğumda normal demişti, hormon artışından kaynaklı sanırım
Rozzzzaa Meloni normal bu haftalarda akıntı olabiliyor kokulu sarı ve yeşil gelmediği sürece korkma demişti
012908- Meloni Bu haftalarda normal.Ama ilerleyen haftalarda doktora gidilmesi gerekli bir durum.38-39 -40 gibi
beysenyil Meloni 3 gündür benim de öyle sanki sızıntı gibi su gelmiş de çamaşırım nemlenmiş gibi, değiştiriyorum sonra 3-4 saat sonra yine aynı gibi. Ama bebeğin hayaletlerinde bi eksilme yok şükür normal seyrinde devam ediyor. Yarın 33. Hafta olacak normaldir diye düşünüyorum hormonsal bişey gibi
Meloni Rozzzzaa sulu gibi olması da normal mi peki iç çamaşırımı değiştiryorum 1 saat sonra tekrardan ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntı ama sanki sulu gibi
Meloni 012908- o haftalar zaten doğum haftası olduğu için doktor takip altında tutar diye düşünüyorum
Rozzzzaa Meloni benimde senin haftalarda sulu gibiydi doktor enfeksiyon dedi korkuyordum sürekli bebeğin suyu mu diye
Meloni beysenyil ya bilemedim açıkçası bir de ilk gebeliğim bu yüzden en ufak şeyde endişeleniyorum 🥲
Meloni 012908- ay pazartesi günü kontrolüm var kesi söyliyim inşallah unutmam söylemeyi jdmfnmdnf çünkü ne zaman bi sıkıntım olsa doktora gittiğimde unutuyorum anlatmayı 😂