Kardelenozan Sami ulus beştepe yerleşkesine giden varmı? Kaç haftadan sonra alınmıyor? Kaçıncı hafta gittiniz? Bilgilendirirmisiniz. 34 haftalığım zekai tahirde genel cerrahi yok buraya gitmek istiyorum göbek fıtığından inşallah alırlar😪
Denisss Kardelenozan bende 21 haftaligim oraya gecmek istiyorumda bi turlu net bilen biri denk gelmedi ustte kalsin belki bilen biri cikarda ikimizde ogrenmis oluruz 🙏
Kardelenozan Denisss bence sen git hemen çünkü seninki daha erken alırlar kuzenimde o zamanlarda gitmiş ☺️
Kardelenozan hanifeGedikci özel durumumu belirtiyim ben yinede ne saçma ya kadın doğum hastanesi nasıl almıyorsa
hanifeGedikci Kardelenozan ilk doğumları almıyorlar diyr biliyorum yinede siz bi gidin sormakta fayda var.
hanifeGedikci Denisss evet oraya başladım bende 16. haftada. yeşim özkaya ya gidiyorum. niye geldin diyen olmadı. doktordan da memnunum 😍
Denisss hanifeGedikci seker yuklemesi haftasi geliyor sagolsunlar gata bu konuda bi bilgi vermedi 🤦♀️ gittigimde onuda yaparlarmi acaba
Denisss hanifeGedikci birde yesim hanimin randevusuna bestepe yerleskesinde denk gelmedim daha once baktigimdada merkezdeydi simdide oyle gozukuyor degismiyodur heralde yerleri dimi ?
hanifeGedikci Denisss ben ilk gittiğimde 16 haftalıktı hemen üçlü tarama testi verdirdi. yapar bence şeker yüklemeyi. randevu alırken Turgut Özal yerleşkesi gebe polikiniği olmasına dikkat edin.
hanifeGedikci Denisss diğer binaya da gidiyor. bazende kadın doğum da oluyor. zor biraz randevu alması.. ben yeni alabildim 22 hafta oldum. en son 16 da almıştım 😄
Denisss hanifeGedikci tesekkur ederim canim 😍🙏 o zaman randevu aldigimda hem bestepeye dikkat edicem hem ac giderim ona gore testide yaptiririm