Smh22 Minervaa ikisinide kullandım bir fark yoktu bence, 5. Haftada başladım 32. Haftadayım halen kullanıyorum etkisi varmı genetik mi bilmiyorum ama bebek kilo ve boy olarak en baştan beri 2 hafta önde sadece perinatoloji içinde omega fazla olsun yeter demişti öyle karar verebilirsiniz
Minervaa Smh22 arkadaşımın da öyleydi, imom kullanmadı. Bebiş 38 haftalık doğdu 4 kilo 54 cm. Sağlığı yerinde. İçinizi rahat tutun 🌺
Fulyaacar Minervaa Imom kullandım ilk 3 ay kokusundan dolayı meyve suyuyla içtim ama memnunum şimdi alıştım ve mixe bulantilarim geçti 8. Ayındayız hala imom kullanıyorum ve memnunum. Kokusu hala var paketten çıkarınca açık halde 20 saniye falan bekliyorum içerken kokusu olmuyor ve suyla içebiliyorum artık Vifolic hapını bilmiyorum kullanmadım Imom da balk yağı,ve bazı vitaminler olduğu için kokulu ama alışıyorsun meyve suyuyla içebilirsiniz
Minervaa Fulyaacar henüz mide bulantım yok, daha 5 haftalık zaten. Umarım oluşmaz bulantı. Muhtemelen vifolic de kokuyodur çünkü içerikleri baya benzer.
Smh22 Minervaa Teşekkür ederim bazen kafama takıyorum dün 32. Haftama girdim kilosu 2300 dü doktor iri dedi ama olumsuz birşey demedi 🙈
Minervaa Smh22 biz de arkadaşımın bebeğiyle iri bebek diye dalga geçerek seviyoruz 😁 doktorlar kötü bir şey olunca saklamıyorlar merak etmeyin, olsa söylerlerdi. Mesuliyet almak istemezler. İçinizi rahat tutun, sağlıkla gelsin bebiş
miniminibebek Minervaa ben 11.haftanın ortasına kadar imom kullandım sonrasında elenatal 2 ye geçtim multivitamin içinde folik asitte var ve demir ilacına da başladım
ynzl Doktor imom başlatmıştı gebelik düşünmeye başlayınca. Ondan mı psikolojik mi bilmiyorum ama çok bulantım vardı. O bitince ben elenatal 1 başladım dün de gebelik için gittim muayenede söyledim doktora bu ilaca başladığımı. Devam et dedi ben de memnunum bitmek üzere yine onu alacağım ❤️