Antakyali_ İlk tüp bebek sürecim olumsuz oldu embriyo oluşamadı. doktor bir kaç ay vitamin önerdi. Bilen tecrübe edenleriniz varsa yazar mısınız. Amh düşüklüğü için ne önerirsiniz vitamin olarak vs…
mrp2023 Antakyali_ doktorunuz ne vitamin önerdi aslında böyle şeyleri doktor önerisi ile almanız daha mantıklı, amh düşüklüğünde prp falanda yapanları duydum bende tüp bebekle hamileyim ama amh düşüklüğü yoktu
Fatma_46 Tek yumurtaya bağlı değildir spermde önemli ilk üç gün yumurta spermi götürür sonrada sperm yumurtayı ilerletir 5.gune
Ebruli2410 Bize eşimle tüp bebek doktorumuz negans felixon marka vermişti üç ay kullandık ilk denemede pozitifi gördük darısı başınıza inşallah
PurpleRose Nen amh düşüklüğü ile 6 yıldır tedavi görüyordum kuallnmadığım ilaçta kalmadı bitkisel üründe kalmadı. En son 6 aylık saplıklı beslenmeye geçtim 7. Ayda doğal hamile kaldım. Tavsiyem sağlıklı beslenmeniz egzersiz spor yürüyüş
Antakyali_ PurpleRose yeni başladım bende. Sizin adınıza çok sevindim bende öyle destekliycem inşallah