Sum_123 Kızlar oğlum ishal dün Bi kere kanlı yaptı sonrasındaki normaldi o yüzden kan değil diye düşündüm ama şimdi yapmış ve yine kırmızılı yani kan sanırım. Bu tehlikeli Bi durum mu Dr götürmelimiyim acil bilenler cevaplarsa sevinirim
mlkkk Sum_123 tabii ki götürün ishalde yeme içme kesilirse ve kanlı kaka ve kusma görülürse direk doktora gitmeniz gerekiyor beklemeyin bile
Yazmelegi_ Sum_123 bence bi doktora götürün makat çatlağı olduysa ondan da olabilir veya baska bisey de ama inşallah önemli bisey yoktur
tbmn Sum_123 İhmal etmeyin benim de kızımda olmuştu ishal ve kusma ile devam etti halsizlik falan yatış vermişti doktor hiç bişey yiyip içmiyordu serum takılınca iyi gelmişti dikkat edin çok geçmiş olsun belki başka bişeyden de kaynaklı olabilir
Sum_123 Normalde yaklaşık 3 haftadır kabızdı geçmedi Bi türlü derken kefir yağ vs içirdim peşprşe onların etkisinden sanırım ishale döndü bu sefer yaklaşık 5 gündür filan ishal arada karnım ağrıyor diyo
nurssmom Sum_123 bağırsaklarda bakteri olabilir makatında basur oluşmuş çatlama olmuş olabilir ama zaten 5 gün bi çocuk isthalse kesinlikle hastahaneye gidilmeli su seviyesi azalır böbrekleri zarar görebilir
Sum_123 Çok şükür kötü bişey çıkmadı enfeksiyon varmış hafif. Bida salı günü uzman Dr göstericez. Teşekkür ediyorum hepinize🌸