beyzaao Kızlar iki gündür ishal var ve mide bulantısı kusma var sizce doğum belirtisi olabilir mi yada neden kaynaklı olabilir aynı durumu yaşayan var mı
Melekkk- beyzaao doktoruna mesaj attın mı bazı kişilerde ishal doğumun yaklaştığı işareti olabiliyormuş
-yaasemin beyzaao gecmis olsun kizimda bende 38. Haftada ishal ve kusmayla hastaneye gittigimde suyumun cok azaldigini ve doguma almalari gerektigini soylediler karnimda bir anda kuculmustu ihmal etmeyin sizde gidip dr unuza gorunun
Merve-metin beyzaao acile gitmende fayda var doğumun yaklaşmış canım bende 34.haftamda oldu acile gittim bağırsak enfeksiyonu dediler ama senin doğuma çok az kalmış ihmal etme
beyzaao Melekkk- devlet hastanesi takipliyim doktor ile kişisel görüşme sağlayamıyorum ama acile gitmeyi düşünüyorum
beyzaao -yaasemin devlet hastanesi takipli olduğum için doktorla görüşme sağlayamıyorum ama acilden giriş yapsam su azalması falan olduğunu anlayabilirler mi ki
-yaasemin beyzaao tabi özellikle üniversite hastaneleri bakar şehir hastanelerini bilmiyorum ama zeynep kamil kartal eah yakacık buraların acilden baktigini biliyorum diğer şehirleri bilemem