Elfdrnncm Banada 11+3 de yüzde doksan kız dedi . Şimdi 11+6 yız. Bende hep rüyamda erkek bebek görmüştüm. Ama önemli olan sağlık. Rabbim evlatlarımıza sağlık nasip etsin. Sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah.🙏
Ftmablmr Aliahlas bizim dr açıya göre söylemişti henüz organ yoktu ve erkeğe benziyor demişti ve cinsiyeti erkek 👍🏻👍🏻
Sevda6767 Benim de iki hafta sonra 12+5 te ikili teslim için randevum var. Bi tahmin yürütür mü doktor çok merak ediyorum 🙂
mrskorkut Sevda6767 benim de aynı 12+5 de randevum var sizin gibi 😊 İnşallah öğreniriz çok merak ediyorum 😍🐣🤗
Sevda6767 mrskorkut ayhh çok heyecanlı 🙂 tabii önce sağlık kız erkek fark etmez ama insan merak ediyor. Benim doktor temkinli her konuda ketum da. Sanmıyorum söyleyeceğini inşallah sizin söyler haber verin mutlaka 🙂
Oziss mrskorkut 13+3de ikili taramam vardı doktora sormadım 🙂 sonra kendi doktoruma gittim aynı gün bgn taraman yapılmış 10gün sonra gel bakalım dedi 🙂 ama belki sorsam ögrenirdim🙂
mrskorkut Oziss yaaa olsun Canım benim sen baya yol almışsın maşallah bizden önce öğrenirsin inşallah 😍❤🙏🏼
Bejna Aliahlas ben 11+5 de öğrenmiştim kız demişti doktorum. Benim doktorum zaten çevremdeki herkese cinsiyetini hemen söylüyormuş
Elats61 Aliahlas iyi akşamlar canım doktordan doktora değişiyor bu benim ki tam 12 de büyük ihtimalle kız dedi 16 olduk bu sefer de kız dedi doktorun tecrübeli ise anlıyor