Sevimaltnn Kızlar 10+5 haftalığım arada sol kalçamda ağrı oluyor bazen bacağımada vuruyor bu ağrı neden olur korkulcak bir durummu hamilelikte normal bir durummu
Asminlina Sevimaltnn 38.haftadayım hamileliğimin başından beri beni rahatsız eden tek şey buydu hafif ayakta kalıp yorulunca özellikle şiddetlendirdi ve genelde erkek bebek bele ağrı yaparmış 🥰 bizim cinsiyet te tuttu erkek bekliyoruz
Asminlina Sevimaltnn 38.haftadayım hamileliğimin başından beri beni rahatsız eden tek şey buydu hafif ayakta kalıp yorulunca özellikle şiddetlendirdi ve genelde erkek bebek bele ağrı yaparmış 🥰 bizim cinsiyet te tuttu erkek bekliyoruz
Melimone Asminlina ayy inşallah yaa gönlümden geçen erkek zaten 🥰 ama dayanikacak gibi ağrı değil gece kalça ağrısından uyuyamadım bugün bide belim kitlendi resmen
sevimmm16 O haftalarda bende çok oluyırdu yürümekte zorlanıyodum bazen dr bebek o tarafa baskı yaptığı için oluyur dedi egzersiz önerdi o şekilde rahatladım
Fundaaaa46 Sevimaltnn normal canım bendede olmuştu magnezyum öneriliyor genelde ama ben açıkçası düzenli de içmedim hatta hiç diyebilirim sadece bi kaç sefer ama zaten geçti gitti benim öyle çok da olmadı
Fundaaaa46 Sevimaltnn bende öyle devamlı olmadı mesela haftada 1 gün bi kaç sefer oldu ama hatırladığım kadarıyla 30-32 den sonra olmamıştı