nergishanim Kızlar pazartesi gününe sezaryen günümüz verildi. Çok telaşlı heyecanlı gerginim. Vereceğiniz maddi manevi tümmm tavsiyelere ihtiyacım var, şunu yap bunu yapma yanına bunu al dediğiniz ne varsa bekliyorum yorumlarınızı ❤️
Mervecnplt nergishanim Merhaba, hiç stres yapmayın o kadar çabuk olup bitiyor ki sadece bebeğinize odaklanın çok güzel geçer inşallah🌸 yanınıza mutlaka depend ve kayısı hoşafı alın bu süreçte çok lazım oluyor. Önden düğmeli pijama takımı 2-3 tane. Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kavuşun 🌸💕
Nakskdkdkd nergishanim dun olucaktiniz oldunuz mu sezeryan nasil gecti benimde 3 subatta cok korkuyorum 😢😢
Ebebeg nergishanim Bu depent al mutlaka ama ilk 2 gün çok yoğun kanama oluyor bana hastaneden ped verdiler dependin içine koydum cok rahat ettim yoksa tutmazdı muhtemelen
aslaninannesi7 nergishanim geçen cuma doğumum oldu taze anne olarak bir kaç tavsiye vermek isterim naçizane. Öncelikle hiç korkmayın. İnanın süreç o zannettiğimiz kadar korkutucu değil. Spinal anestezi olacaksanız bir gün önceden ağır yiyecekleri şekerli gıdaları falan kesin derim. Göğüs ucu kremi aldıysanız doğumdan önce kullanmaya başlayın çünkü sonradan işe yaramıyor. Depend almadıysanız mutlaka alın. Bugün 5. Günüm ben hala kullanıyorum kanamamam baya oluyor zaten ilk günler günde 2 kullandığım oldu. Sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah 🙏
nergishanim Nakskdkdkd merhaba evet oldum iyiyim çok şükür başlarda tabi ki zordu ama hepsi geçiyor kolaylıklar diliyorum doğum anından iğneden falan hiç korkmayın onlar çok basit ve rahat ağrılarınız başlayınca biraz zor oluyor ama günden güne iyi olacaksınız
Merve-metin nergishanim bende 6 şubatta olacam heyecan korku hepsi mevcut ☺️ ama bebeğini kucağına alacağını düşün çok kısa sürecek zaten hemen bitecek ben çevremden duyduklarımı söyleyim bol bol yürüyüş doğumdan sonra ve sade nescafe için sade nescafe ağrıyı bayağı hafifletiyormuş sağ sağlim bebeğini kucağına al canım ❤️❤️
Byrmm nergishanim gecelik al yanına en rahatı gecelik oluyo bence . Kayısı suyu yada meyvesuları al canım. Özelde mi yapılacaksın doğumu?
nergishanim Nakskdkdkd ağrı oluyor evet olmuyor diyemem ama sürekli ağrı kesici yapılıyor geçiyor hepsi endişe etmeyin
Aysenur222 nergishanim eve geliyorsun gazını cıkaramıyon cünkü bagırsaklar yukarıda idi kendi yerine aşşagı düşünce gaz yolunu bulamıyor bu yuzden gaz cıkarıcı şurup duphaloc al hastanede gazını cıkarsan bile eve gelince tekrae bir sıkışma olugor ben bu şurubu aldım da öle cıktım hem tuvaletede cıkıyom üç gün sıvı beslen ıkınırken acımasın sonra yavaş yavaş katı beslen