Burcak61 Seyyyma7 çok işe yarayan bir şey kesinlikle tavsiye ederim çatlak yağı ama kremi değil yağını al
Srfn11 Seyyyma7 Vucudun kilo alip veriosa evwt bnmde yanlarim hamilelikten once de catlakti ztn bu yuzden vucudumda kuru olup catlamaya meyilli oldguicin ogrendgm gunden beri kremliorm sabah aksam. Sende nemlendir ve kasinma olursa kasimaman gerekliymis
Nur85 Seyyyma7 ben ilk oğlum da lierac serum kullandım 4,5 kilo doğurdum küçücük belli olmayan çatlağın oldu.oda çok düzenli kullanamadım. Şimdi de 8 aylık hamileyim çok şükür bisi yok. Sabah ve akşam lierac sürüyorum öğlende sadece yağ.
Ahsenveannesi Hayale benimde oyleydi 5-6 kilo almistim az kilo almama bagladim ama karnim buyudukce 34te birden bir hafta icerisinde catladim kocaman kirmizi catlaklar ayrica cildim cok gerildi elleyince aciyor karnim sonra bakiyorum boyle kirmizi kirmizi kilcal damarlar olusuyor ve catliyor zeytinyag hindistancevizi uagi bebek yagi faydasiz bir haftada 8 aylik catlagi birden olustu sanki😂 insallah sizin basiniza gelmez
Hayale Ahsenveannesi karnım bendede büyük birde gerilmeler var ama şimdi baktim aynaya küçük çatlaklar oluşmuş😫
Elifsaadet Seyyyma7 ilk çatladığında kırmısı , pembe oluyor, zamanla beyaza dönüyor, ama hiçbir zaman geçmiyor. Yeni çatlakları önlemek için duştan çıkmadan göğüslerinize ve çatlayan yerlerinize soğul su tutun. Çatlak kremine başlayın