RabiaRabia Seyyyma7 renk ve koku yok ancak bolca yanlarım, karnım, kalçama sürüyorum. Kaşıntı oldu anda da hemen sürüyorum. https://www.hepsiburada.com/uni-care-vazelin-170-ml-pm-sgselale27932 Bu markanın kini kullanıyorum gratisten 16 tl almıştım.
Burcu582 Seyyyma7 helkimin kakao yapı özlü kreminden memnunum ben bide kaşıma sakın avucunun içiyle masaj yaparak yedir yağı kaşımak yerine masajla rahatlat
filizefsa Seyyyma7 Kişiden kişiye değişebilir bunlar ufak tefek şeyler kafana takma Benim 6.ayım buay oluşmaya başladı. Fakat 10kilo aldım bile 🙈
Asum Seyyyma7 canım hemen iyi bir çatlak kremi kullan 6 aydayım bende olmadı ama tetbir amaçlı krem kullanıyorum
Krasivyy Seyyyma7 var bende hem kötü kokuyo hem bi işe yaramadı yani çatlamadım ama kaşıntı da geçmedi en iyisi zeytinyağı diyolar
Merveee1 Seyyyma7 yok kilo artışı olursa oluyor tabi ama benim mesela 8. ayda Olmuştu iki tane oda çok kaşındı kaşıdıgım için oldu sanırım
Seyyyma7 Srfn11 yanlarım aldı , kız bebek olursa yandan alırmışsın daha öğrenemedim cinsiyetini göstermedi 😌 3/4 kilo aldım ama ben senelerdir hep 52/54 arası gelip giderdim birden böyle olunca çatladı sanırım
Srfn11 Seyyyma7 Vucudun kilo alip veriosa evwt bnmde yanlarim hamilelikten once de catlakti ztn bu yuzden vucudumda kuru olup catlamaya meyilli oldguicin ogrendgm gunden beri kremliorm sabah aksam. Sende nemlendir ve kasinma olursa kasimaman gerekliymis