mervemurat16 Merhaba bacımsular 🙋🏻♀️ Nasılsınız,keyifleriniz nasıl son durumlarınız neler? Hangi ilde yaşıyorsunuz ? Belki aynı yerde olanlar vardır,tanışalım bakalım🌸 Ben bursada yaşıyorum aslen istanbulluyum.1 yaş bebemle uğraşıyorum full time anayım😄
myavocado mervemurat16 Foruma hamileliğimin başında katılmıştım, bebeğim doğdu, 4,5 aylık oldu bile 🤭 Ben Çanakkale’liyim ama Ankara’da yaşıyorum. Tek bebeğim var 4,5 aylık, gebelikle beraber bir sene ara vermiştim ama ufaktan evden çalışmaya başlıyorum bu aralar 😆
Eldgrn mervemurat16 Merhabalarrrrrr, Balıkesir’de yaşıyorum, 2 yaş sendromuna girmiş bedenle huni ile yaşıyorum. Buraya yeni taşındık 3-4 ay oldu Normalde istanbulda yaşıyorduk.
Tugceasel21 mervemurat16 merhaba bende iyiyim 2 cocuk annesiyim balikesirde yaşıyorum biri 4 yasina gircek biri 20 aylik evde delirmecelere devam 😄
Balbebek012 mervemurat16 merhaba adana lıyım iki bebeğim var 3.ye hamileyim 6 aylık olduk🩷🩷🩷 iyiyim mutluyum çok şükür bebeklerin için de ücretsiz izindeyim onları büyütüyorum şimdilik
okk Balbebek012 bende adanalıyımm 15 aylık bir oğlum var 2. Ye hamileyim 4.5 aylık oğlum olduğunda bıraktım çalışmıyorum 2 sene daha çalışmayı düşünmüyorum 😁
Raokk Merhaba şuan en yeni katılanlardan biri benim antalyalıyım antalyada yaşıyorum. 8 haftalık hamileyim .
Aysu6565 mervemurat16 merhaba aslen vanlıyım Kocaeli’de yaşıyorum 13 aylık bir kızım var 28 haftalık hamileyim şuan tek düşüncem beni nasıl bir hayat bekliyor iki bebekle 🤔
Fatmaacylnn mervemurat16 merhaba 💕 doğumum yaklaştı artık keyfim şükür iyi ama heyecan var😍konyalıyım, konyada yaşıyorum ilk hamileliğim 37+2 🥰
Htccndn mervemurat16 Merhaba 🙋♀️iyi olmaya çalışıyorum 3 ay 8 günlük bir oğluşum var Adanada yaşıyorum aslen adanalıyım 🥰
ikibaloglanannesi mervemurat16 23 aylık oğlum 26 haftalık kızıma hamileyim🌸 Yarışmaya Kocaeli’nden katılıyorum😂
Ceren1996 mervemurat16 merhaba 16 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 28 yaşındayim aslen aydınlıyım Konya’da yaşıyorum 🤗
Aniiiskosu Merhaba İzmir’liyim, İstanbul-Pendik’te yaşıyorum 25 haftalık hamileyim, ilk gebeliğim. Heyecan, endişe, korku, mutluluk doluyum 🤭
Gizem9191 Aniiiskosu Merhaba , ben de Kartaldayım . Yakın sayılırız ☺️ benim de ilk gebeliğim , aynı duygular içerisindeyim 🥹🫠 kaç yaşındasınız 🥲
ErsBegAs mervemurat16 Hello! Hatay’da yaşayan 25 yaşında ilk gebeliği olan bir anayım 😂 Aşırı paranoyak bir anayım hem de.. anaokulunda İngilizce öğretmeniyim bebelerle uğraşmaya bayılıyorum henüz yeni evliyim 7 aylık bir evliliğim var 10 hafta 2 günlük de gebeyim 😂