Balkan77 prhnmstf kan yenilenmesine göre diyorum canım sayıyorum yılına göre tahmin ediyorum gerisi takdiri ilahi canım
Balkan77 Cicek_bahcesi verdim tatlım kusura bakma misafirim vardı birde yarın doğumum var heyecanlıyım maruz gör tatlım 🫣
Bernaydiii Balkan77 dogru doktor yuzde 80 erkek dedii peki 2. Cocuk ileride olursa oda mi erkek olucaak
prhnmstf Balkan77 https://imgyukle.com/i/Cm7Kux Bana da bakar mısın eğer keseden tahmin yapabiliyorsanız Teşekkürler…
Nutella- Balkan77 siz neye göre bakıyorsunuz kan değişimine göre bakanlar bana hep erkek dedi internette hesapladık yine erkek çıktı ama doktor kıza benzetti ilk defa doğum tarihinden bakarak birisi tutturdu neye göre baktığınızı çok merak ettim o yüzden
Balkan77 gecegunduz bu şekilde anlamıyorum tatlım doğum tarihlerinizi yazarsanız o şekilde cevap vereyim
Mavili1480 gecegunduz Banada herkes kız demişti erkek çıktı değişmezse eğer 😊 ama senin kesin erkek o zaman detaylıda erkek dediyse kesindir 😊
gecegunduz Mavili1480 yaa öyle mi 😂😅valla detaylıda evet erkek denildi ama ben birde özel dr gidicem bakalım o ne diyecek bacak arasını gösterir en azından içimde kuşku kalmaz çünkü detaylıya bacak arasını tam göremedim
AdaEcem Balkan77 benim 09.11.1989 Eşimn 22.05.1971 Bana da bakar msn? Sat 26 Ekim Tahmini merak ettm🤗