couleurcerise Sürekli kötü şeyler düşünüp kötüyü çekmeyin, merak edip endişelenmek normal ama sürekli böyle stresle geçmez ayrıca korktuğunu çekersin dua edip pozitif düşün..
Girlmama ErsBegAs ilk haftalarınız diye böyle bebeğin hareketlerini hissedince geçiyor ama bebeğe bişey olsa bu size yansır zaten
ErsBegAs Girlmama bebek gayet iyi gibi hissediyorum ben de iyiyim şükür Allahım aksini göstermesin 😍🥰🧿 o zaman pozitifiz
av0kado ErsBegAs sürekli ultrasona girmekte bebeğe zarar verebiliyormuşno yüzden doktorlar sık çağırmıyor doktorunuza güvenin bende çok endişeleniyorum sizin gibi ama bişey olsa vücut bir yerden belirti verir diye düşünüyorum inşaallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız 🤲🏻
Girlmama ErsBegAs o zaman sıkıntı yok kendini strese sokarsan böyle bebiş de etkilenir ki bir problem görse doktorun seni daha sık takip edicem der
Buzmavise ErsBegAs ben de iki kayıptan sonra hamile kaldım İlk haftalarda senin gibiydim hep bir korkum vardı yatarken ayrı kalkınca ayrı dua ediyordum tekmelerini hissedene kadar el doppleri aldım şimdilerde kullanmıyorum bile son haftalarım kendini strese sokmaktansa alabilirsin çünkü hamilelikte en son istenen şey stres zamanla aşıyorsun kaybetmek korkusunu çünkü sabahları acıkınca tekmeleyen gece uyutmamak için tekmeleyen bir bebişin oluyor 😀 tabii her şeyden önce Allah sağlık versin hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip eylesin