Goncaelfida46 Selamlar güzel anneler ben 7 aylık hamileyim ve midem yanıyor ekşiyor soğuk süt içince mide yanması geçiyor ama ekşimesi geçmiyor bı türlü sizlerin de başına geldi mi ne yediniz geçti yada ne ilaç kullandınız geçti yardımcı olur musunuz
myavocado Goncaelfida46 bende de oluyordu, soğuk süt, rennie Duo şurup biraz rahatlatıyordu. Bir de akşam 5-6′dan sonra pek bir şey özellikle yağlı filan yememeye çalışıyordum, nane limon çayı da biraz iyi geliyordu bana.
tugceci Goncaelfida46 ilac kullanmak istemezsen eğer elma yiyebilirsin çok faydası oluyor yada sabah hicbisey yemeden önce tahin yersen 1 kaşık çok güzel etkisi oluyor canım. Bide benim doktorum biseyler yedikten sonra 1 saat yatma dik otur demisti yağlı baharatlı eksi olan herseyden uzak dur
Merve-metin Goncaelfida46 yeşil elma mide yanmasına iyi geliyor birde rennie duo şurup canım başka ne yaparsan yap geçmiyor
Oyku2602 @Goncaelfida46 Bende mide yanması çok yaşıyorum. Su içince bile yanıyor. Rennie duo çok rahatlatıyor doktorum vermişti. Çok yağlı ve baharatlı şeylerden uzak durabilirsin. Tıka basa yemek de ekşimeyi arttırıyor bende