Birbenbirbebek Mehmeteren-ve-defneninannesi gelişim ile mi karıştırdım acaba ama canım eminin yaaa aradım sordum hatta hastane tercih etmek için ve o yüzden gitmedim Erzin. E gidiyorum
Mehmeteren-ve-defneninannesi Birbenbirbebek canım ben 100/10000 eminim palmiye 22.800 dü Süleyman bey yılbaşından sonra 100/30 zam yapmayı düşünüyorlar dedi ( palmiye)
Birbenbirbebek Mehmeteren-ve-defneninannesi ay ben yanılıyorum o zaman canım teşekkür ederim tekrar arayayım bakalım . Belki geç olmadan değiştiririm 🥹
Birbenbirbebek ErsBegAs sgk dedi ama bazen sağlık sigortası ile de anlaşmaları olıyor var mı bilmiyorum ama 🤷♀️
Birbenbirbebek Mehmeteren-ve-defneninannesi az önce de şey duydum yaa tam bilgi alamadım ama arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı bebek kuvözdeymiş ekstra ücret filan çıkıyormus muayeneye bebek için vs belki özel bir durumu vardır bilemiyorum ama bunu da bilmek istiyorum yani
E-B Sabahatsrbtc nilay hanımdan memnun musunuz? Gelişimde gebelde sezeryancı normal doğumcu diye dr lar ayrılıyor resmen nilay hanım nasıl bakıyor olaya ? Birde güncel doğum ücretinden bilginiz var mj
Sabahatsrbtc E-B sıkıntı yaşamadık memnunuz en son 20 normal demişlerdi bize normal dogım tarafında her daim hocamız
RabiaCan1 Melismetin 3 martta ali yeter e gittim gebelik şüphesiyle gebelik yok diyerek adet söktürücü yazıp gönderdi ilacı kullanmadım 1 hafta sonra test yapıp ertan hocaya gittim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. iyi bir doktor olduğunu düşünmüyorum