Merve-metin Hasret72 uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum 🤦♀️ geceden beri hiç uyuyamadım bi uyusam akşama doğru uyanırım heralde
nur233 Hasret72 günaydın bende istemsizce hüptrik varya onu yerken buldum kendimi tadı çok hoşuma gidiyor deli gibi onu aşeriyorum 😂😂
Deleted33000 Hasret72 bu saatte turşu mu kız midennates eder artık gün boyu😂😂bende uyandım kusma görevimi yaptım eşim de işe gitti geri yatağa girdim takılıyorum burda😂😂
Esraa00 Hasret72 sinirli uyandım bende Geriliyorum soru sorup cevap veriyoruz, aynı kişiye sorunca kâle almıyor cevap bile vermiyor. Görmemiş falan değil tınlamıyor geriliyorummmm bu duruma
Merve-metin Hasret72 35 haftalık hamileyim yalancı sancılar ve bebeğin hareketlerinde asla uyuyamıyorum artık
canmyavrum 0 uyku ile sancıların sıklaşmasını ve günün aydınlanmasını bekliyorum hastaneye gitmek için😔
Musilk-1 canmyavrum Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤍 bende ikikere yaşadım uykusuz gece
Deleted33000 Sevgilimmmmmmm bacım senin açtığın posta da yazdım duşa gir karnını sabunla ve ayaklarını sıcak tut rahatlarsın
1Ali Eşime kahvaltı hazırlayıp işe yolladım şimdide bebeğimle ilgileniyorum, gerçi benim mesai 6.30da başladı saat baya olmuş🥲