Pinarkorkmazer geçen yil subatta hamile olduğumu öğrendim riskliydi ve ucretli ogretmenlik yapıyordum çocuklarım mağdur olmasın diye arada raporlu bile olsam elimden geleni yapmaya çalıştım geri kalmasınlar diye diğerleriyle aynı zamanda konularını bitirdim.Bir kadrolu öğretmen doğum iznine gitti ve 2 ay ogretmen bulamadılardersleri bos gecti . Ben yine çocuklar mağdur olmasın diye çalışma kağıdı hazirladim ve sınıflara dağıttım bir sürü kadrolu varken bunu ben yaptım emek verdim. MAalesef mayis ayinda 17 haftalikken bebeğimi kaybettim. 10 gün rapor verdiler hatta daha fazla veriyorlardı ben istemedim sınav zamanı diye. Okul bitmeden zümrelerim seneye yine beraberiz sen olmazsan olmaz sınıfların dağılımını konustuk vs 3 yildir ordaydim zaten 7 yildirda ucretli öğretmenim.Ve bu yil dönem başında zumrem mudurle konusmus Hülya hocamiz gelsin vs diye müdür bey demiş ki gecen donem çok rapor aldı dersler boş geçiyor diye konusmus durumum belli neden rapor aldığım da ben evladımı kaybettim bir basın sagolsun bile demediler o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yaparsanız yapın ucretliyseniz ilk siz gözden cikariliyorsunuz .Hakkımı asla helal etmiyorum.