Hshshzgsghzhshs 29+2 haftalık oldukk uyuyamıyorum yaaa ağrım sızım yok elhamdülillah ama uyku girmiyor gözüme çıldırcam 😂😂
Maviniz Hshshzgsghzhshs kız şimdi bol bol uyu anam özlersin 😂 demedi deme 😂😂 doğurdum saat başı durmuyor kerata😂
Newmomdml Hshshzgsghzhshs 27. Haftada bronsit ile selam 🫠 nefes almakta gucluk cekiyorum bebegin tekmelerine uyandim 🥹
Merve-metin Hshshzgsghzhshs 35.haftadan bildiriyorum uyumak istediğin zamanlar olacak ve asla uyuyamayacaksın çünkü bebeğin tekmeleri ve yalancı sancılar uyutmayacak
Elayf04 38den bildiriyorum neredeyse tüm günüm uyuyarak geçiyor😂 hiç uyanmadan süreki uyusam hiç şikayet etmem😂
Hairdress Haftalığız. 2 aydır her gece 3-4 gibi uyanırım 7-8 e kadar uyuyamam ne zaman bitecek bilmiyorum. Gördüğüm saçma sapan binbir çeşit rüyalar da cabası. Bünyem yoruldu artık bir de çalışıyorum.
Hairdress En geç 00.30. Doktor hormonlardan kaynaklı dedi. Bir de gebelik menopozun fragmanı gibi muhtemelen menopozunuz böyle geçecek dedi.
Gamzeli_03 Hshshzgsghzhshs sonrası yine uyuyamıyorum diyeceksin kizzzz yum gözünü iyi şeyler güzel şeyler düşün 8 aylık gece 8 kere uyanıyor uykunun en tatlı yerinde mecbursun kalkmaya uyu canım uyu bu günleri çok ararsın valla bak tecrübeli anne sesi bu kulak ver
Hshshzgsghzhshs Gamzeli_03 kız evet öyle gerçekten tamamen uyku gidicek de gözüme uyku girmedi yaa bide bacaklarım ağrıyordu niyeyse uyudum 4 de 7 buçukta kalktım namaza şimdi geri biri beni uyutsun🤣🤣
Gamzeli_03 Hshshzgsghzhshs gözleri kapat koyun say canım valla çocuk olunca uykular haram oldu şarkısını söylüyorsun 🤦🏻♀️😂