Nurnurseyms Bende bugün 18.gunum hala sürekli hem aşırı terliyorum hem de üşüyorum hatta bazen titriyorum bile herkes burası çok sıcak hamam gibi derken ben yeni ısınıyor um diyorum çok saçma ama evet böyle bişey yaşıyorum
Gamzeli_03 Merve034 canım dikkat et yanında heo kuru çamaşır olsun o titreme terliyorsun ya yürüdüğün de terin üstünde ise öyle başlıyor çok kötü oluyor insan Rabb’im şifa versin ama geçiyor sadece bunlara dikkat et
Nurnurseyms Gamzeli_03 ayy onu bende yaşadım hala üşüme hissi geliyor arada bı terliyorum bı titreyip üşüyorum ateş 37 olup daha düşüyor ne zaman geçer bu
Lunapark Merve034 bende de olmuştu aynısı gğnde kaç defa tişört değiştiriyordum su dökülmüş gibi sırılsıklamdı hep sırtım.baya da uzun sürmüştü. nedenini bilmiyorum ama sezeryandan sonra en çok aklımda kalan konulardan biridir🥲😢
Merve034 Lunapark demek ki bu durum normal bir şey herkese oluyorsa 🥰 valla dert değil aslında üşüyüp hasta olmazsak bol bol toksin atmaca😄😄
Selma2412- Merve034 8 ay oldu doğum yapalı bende aynı şekilde canım sırtım göğüs kısmım yani önüm arkam su içinde kalıyor değerlerine baktır vitamin eksikliğinden olabiliyor
Edaergn Merve034 Merve034 benim bebeğim 3 aylik oldu hala öyleyim özellikle sac diplerim ve boynum ozellikle ensem belim asiri terliyorum siz de hala oyle misiniz