Nur287 benm de ilk doğumum. Gezmeye vs gidiyorum. Rahat rahat takılıyorum (39+5). Ya şimdi dogurursan nolcak vs diyorlar. E ne güzel işte hemen hastaneye giderm valiz zaten arabada diyorm. Aaaa cesarete bak diyip sasiriyilqr. Hiç korkmuyor musun diyorlar. Neden korkaym ki diyorum. Vücudum buna uygun yaratılmış ve bebeğimiz nasıl doğacağını içgüdüsel olarak biliyor. Gebe okuluna gitmeden önce normal doğumdan korkuyordm açıkçası ama.sonrqsinda hiç korkmamaya başladım. Bilgilendikce icim.rahatladi, içim rahatladikca ne olacağını bildiğimden korkmamaya başladım. Çok kolay bir doğumum olacağını da düşünüyorum çünkü haftalardır pelvis ağrısı, adet sancısı vs çekiyorum zaten. Acilmam hiç yoktu geçen baktılar ama sancilarm başlayınca hemen acilmam olacak eminim ve bebisime rahatlıkla.kavusacagim. siz de korkmayın. Bebeğinize ve bedeninize güvenin. Çatı muayenesnden korkuyordum. Gebe okulunda kendinizi sikmayn acımaz dediler. Sikmadm zerre acimadi. İki.kere bakıldı çok rahattim. Yaaani korkularimiz kaslarımızı haliyle doğumu ve diğer tüm işlemleri.etkiliyor