Nur287 merhaba canım ilk hamileliğimde normal doğum yaptım Allah nasip ederse bu ikinci olacak hiç bir deneyimi olmayıp hiç bir ameliyat olmamış biriyim hiç operasyon geçirmemiş biriyim cevremdekiler bir al doğumdan korktukları için beni de korkutup sezeryana yönlendiriyordu dikiş kesilme o ameliyat masasından çok korkuyorum bildiğim yerler değil asla istemedim asla ya dogurucam ben dedim yaparım ben dedim öyle de oldu bı gün öncesinden nişanim geldi hastaneye gittim sadece 2 cm açıklık vardı sabah 6 da başladı doğumum yani o ıkınma olayları falan ama daha ebeler yardım etmiyordu çok ağladım çok sızladim ama çok şükür çocuğumu görebildim ben sancidan başka bı acı hissetmedim dikiş atılırken de hiç uyuşturmadilar zaten artık bişey hissetmiyorsun korkacak bişey yok doğurduktan sonra gerçekten ben artık sürekli bakmalarından bikmistim bide hastanede yatmaktan nefret ediyordum bı gün sonrada çıktım çok şükür hiçbir sıkıntı olmadan hemen ayaklandim ilk tuvalet çok önemi dikişler için sonrası çok kolay Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin öncelikle evlatlarımızı korkma Allah yardım eder hakkında hayırlısı neyse o olsun. Sen tek biseye odaklan ameliyat olmak istemiyorum dogurucam de geç kimseyi dinleme 💘