Rabia_95 5 yıllık evliyim, 2.çocuğum, doğuma son 22 gün 🤲Şubat a gebelik değil doğumum planda var.. ☺️
Sbrn78 Busranur_mnts randevuyu nasıl alyorsunuz önce kadın doguma muane olup onlar mı yönlendiriyor her hangi bir zamanda yapılabilirmi yoksa regli olmamz mı gerekiyor acaba
Busranur_mnts Sbrn78 infertiliteye gittim önce sonra onlsr benden istenen şeylerin listesini verdi rahim filmi için kendim randevu aldım sabah 8 buçuktan itibaren baktım her zaman değişiyor randevu açılan zaman 1 2 güne veriyor hemen sabah saatleri Üsküdar Zeynep kamil hastanesinde İstanbul için başka seçenek yok galiba malesef randevu için adetin hemen sonrasında almanız lazım ve ilişkiye girmemeniz lazım randevuya kadar eğer randevu alırsanız diğer ayrıntıları da yazarım
Fulyannannesi Helenaaa tanıdığım birçok kişi keşke bilseydim keşke ona göre gebeliğimi planlasaydım dediği için bunu yazdım, iyilik olsun diye yani. İlgilenen bunu dikkate alır ilgilenmeyen almaz, sizi rahatsız eden ne anlamadım
Helenaaa Fulyannannesi valla benim için ekimde kasımda doğması farketmez yeter ki bebeğim olsun. Rahatsız olduğum bir şey yok bu posta cevap veren çoğu kişi deneyip te sorunlar yaşayan kişilerden oluşuyor. Ben dahil. Gelip bunu yazmanız biraz saçma yani keşke gebelik olsa ve derdimiz anaokuluna geç göndermek olsa
nurssmom Sbrn78 27 yaşındayım bir buçuk senelik evliyim eşim ve ailesi en az 1 sene çocuk olmasın falan diyordu. (Eşim işi yüzünden) Ailesi biraz vakit geçirin diyordu. Ama bende pcos çıktı ve olmaz diye çok korkuyordum çokta istiyordum korunmadık o yüzden. 6 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım. Düşüğün üstünden 6 ay geçti tekrar hamileydim kalbi durdu. Kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik. Kürtajında üzerinden 6 ay geçti bu ay yumurtlama ilacı ve çatlama iğnesi kullandım hayırlısıyla beklemedeyiz 🙃 ama şu 1.buçuk sene hayatımın en kötü dönemiydi. Evliliğimin tadını çıkaramadım. Keşke çocuğum olsaydıda onla ilgilenirken tadını çıkaramamış olsaydım 🥹
Sbrn78 nurssmom 😌 olsun tadını cıkaramadığın günlerin acısını cıkarsın mutlu haberler al işallah canım sefası güzel olacaksa cefasına razıyız🙏🩷🩵
Kullanicix nurssmom bizde bir yıl boyunca istemedik sonrasında nasip oldu ama bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde akciğerlerinde sıvı gördüler ve tüm vücudunda ödem vardı hidrops fetalis tanısı koydular her hafta kontrole gidiyorduk iyileşir umuduyla 10 gün önce 24 haftalık yavrumu kaybettim kalbi durdu minik kuzumun oysaki genetik testlerimizin sonuçları temiz gelmişti. Psikolojik olarak çok kötüyüm ama yeniden anne olmak istiyorum bunun için toparlanmam gerekiyor. Doktorum kırkın çıkar çıkmaz hemen yapabilirsin dedi ama ben nasıl toparlanacagımı bilmiyorum hastaneden elimiz boş dönmek çok zordu kolum kanadım kırıldı
babygirl02 Sbrn78 inşallah o güzel haberi alabilirim pazartesi gününden itibaren avakado ve bol bol yeşillik yemeyi düşünüyorum bakalım
Sbrn78 babygirl02 alacaksın işallah canım tüm samimiyetimle dualarım senle 🙏🤲 bizde teyzesi olarak onun haberlerini bekliyoruz
Hatice_11 Sbrn78 bir tane kimyasal oldu canım 2023 yılında bu yıl da kendiliğinden oldu. Daha önce çatlatma iğnesi yaptırmıştım ama 14 günde yaptırmam gerekirken 19 günde yaptırdım yanlış hesapladım tutmadı. Düzenli gittiğim doktorum vardı. Şimdi tekrardan başlayacağım doktor takibinde ilerleyeceğim inşallah Şubat ayında çatlatma veya aşılama yaptıracağım pazartesi günü randevum var artık doktor ne derse 🍀😌
Sbrn78 Hatice_11 işallah canım güzel haberlerini bekliyoruz 🤲pozitif testler görelim işallah bu ay hepimiz🐣⭐
Sbrn78 Busranur_mnts tamam canım ben randevu buldugum zaman buraya yazarm senden bilgi icin rahatsız ederim seni biraz🤭
babygirl02 Sbrn78 ayyy çok teşekkür ederim ilk aşılama tutmuyor genelde o yüzden biraz endişeliyim canım