noble1 Yarın doktora gideceğim reglin 10.günü olmuş oluyor, yumurtam ne kdar olmuş kontrole gideceğim. İnofolic combi mavi hap kullandım günde 1 tane. Başka bi takviye ilaç almadım bakalım ne kadar büyümüş |• sizde durumlar nedir?
Sbrn78 noble1 ben ama sadece alttan muaine ile baktırcam sonra diger ay iyi bir doktor bulacagm ve bende artık catlatma denilen su tedaviye başlayacagm 🩵🩷 işallah bu ay güzel haber alırız
Sbrn78 noble1 işallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz🩷🩵 biraz bilgi verirmisin nasıl oluyor ne zaman muaniye gidiliyor ne yapmak lazm yani böyle bir tedavi icin 🌼bende dusunuyorum artk diger ay rahim filmi den sonra
noble1 Sbrn78 ben kendim özellikle regln 10.günü gittim ki yumurta takibi yapılmış olsun diye, ama ben ilaç kullanmadım camım. İlaç kullancaksan adetin 3.günü başlattıyo doktor genelde beş gün kullan bittikten sonra bir gün durup kontrole gel diyo
Helenaaa noble1 Geçen ay 16. Gün 19mmdi ikiside ve ovitrelle vurulmuştum. Bir tane sağda bir tane solda vardı bakalım bu ay kaç tane büyüyecek
Ftmnur11 noble1 ben femara kullaniyorum.3.gunum bugün.haftaya cumartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum.insallah güzel büyümüş olur.su an hiç kasik ağrım falan yok.ilk denememde baya kasik ağrım olmuştu.aceba buyumuyormu diye aklıma takılıyor benimde