ayseheyecanli hayatım kur’an-ı Kerim okumayı bilen birisi Meryem suresinin içinde secde ayet olduğunu bilir ve yapılması gereken bir şeydir zaten onu sen yapamazsın sancı arasında sen okuyamazsın Meryem suresini mutlaka annen kayınvaliden teyzen halan ama kur’an-ı kerim okuyan bilen birisinin olması gerekiyor
Yukarıda anlatmıştım bir daha anlatayım normalde doğum düşünüyorsan sancıların başladığında kim okuyacaksa Meryem suresini senin yanında ya da uzağında olması çok fark etmiyor yani başka Bir şehirde de olabilir benim kv Konya dan okuyacak mesela 😌 haber veriyorsun Meryem otunu bir temiz ve açılabileceği büyüklükte leğene koyuyor ve önüne alıp Meryem suresini okuyor secdesine yapıyor ve inanarak temiz kalbiyle doğumun kolay bebeğinin sağlıklı annenin sağlıklı bir şekilde doğumun başlayıp kolayca olması için Allah’a dua ediyor sonrasında sen haber veriyorsun okuyan kişiye doğum bittiğinde Meryem otunu sudan çıkartıp kurumaya bırakıyorsunuz ama yine besmeleyle çıkartıyorsunuz ve şükür duası ediyorsun işte Allah’ım sana çok şükür kazasız belasız doğumu atlattık çocuğumuzu kucağımıza aldık şükürler olsun ya Rabb’im gibi sonra o leğendeki suyu herhangi bir gidere değil toprağa dökmelisiniz ayak değmeyecek her şey bu kadar ayrıca Meryem otunu bir kere kullandık diye atmayın sürekli kullanabiliyormuş Meryem otu
İnternetten araştırın Meryem otu ile alakalı çok fazla bilgi var görüntüsüne de bakın zaten Rahime benziyor ben bugün aktardan aldım kayınvalidem de yapacak komşum da yapacak iki kişi aynı anda ve ben çok merak ettiğim için aldım birazcık meraktan siz de araştırabilirsiniz